Bollywood yıldızı Mesut Özil hayranı çıktı

​Bollywood yıldızı Shah Rukh Khan ve Mesut Özil.
​Bollywood yıldızı Shah Rukh Khan ve Mesut Özil.

Bollywood yıldızı Shah Rukh Khan Mesut Özil hayranı çıktı. Özil'in maçını tribünden takip eden Kahn daha sonra yanına giderek nişanlısı Amine Gülşe ve futbolcu ile fotoğraf çektirdi. Gülşe bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşırken başarılı futbolcu, oyuncuya forma hediye etti.

Premier Lig 31. haftasında Arsenal ile Newcastle, United Emirates'te karşı karşıya geldi. Özil'in de ter döktüğü Arsenal'ın 2-0 kazandığı maçı tribünden nişanlısı Amine Gülşe ve Bollywood yıldızı Shah Rukh Khan da takip etti.

Fotoğraf çekildi

Gülşe maç anında cep telefonundan Mesut Özil'in fotoğraflarını çekti. Daha sonra da Özil'i kalp içine aldığı kareyi sosyal medya hesabına yükledi. Maç bitiminde ise Özil ve Gülşe, özel misafirleri olan Hintli oyuncu Shahrukh Khan ile bir araya geldi. Ünlü aktörün, yalnızca hayranı olduğu Özil'i izlemek için İngiltere'de olduğu bildirildi.

Mesut Özil, oldukça başarılı bir performans sergiliyor.
Mesut Özil, oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

Sosyal medyadan paylaştılar

10 numaralı imzalı formasını Shahrukh Khan'a hediye eden Özil, Bollywood yıldızıyla çekildiği kareyi "Sizleri özel misafirim olarak görmek büyük bir onurdu" notuyla yayınladı. Instagram'da yaklaşık 17 milyon takpçisi bulunan Shah Rukh Khan'da Özil ile olan karesini sosyal medya sayfasına taşıdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >