Boşanma kararı alan çiftten şoke eden haber!

Akalın
Akalın

Boşanma kararı alan ünlü çift Demet Akalın ve Okan Kurt'tan şaşırtan haber!

Evliliklerini bitirme kararı alan Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinden şaşırtan bir haber geldi. Ünlü çiftin hayranlarını kahreden boşanma haberinde, ilk talebin Okan Kurt'tan geldiği iddia ediliyor.

Eşi Okan Kurt'un 150 milyon TL'yi aşan borçlarından dolayı sıkıntıya giren Demet Akalın, dün gerçekleşen haciz işleminden sonra boşanma kararı almıştı. Gündeme bomba gibi düşen boşanma kararının ardından şok bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre boşanma talebinin Okan Kurt'tan geldiği söylendi.

Şoke eden iddia!
TEVE2'de yayınlanan 2.Sayfa program sunucusu Gülşen Yüksel, Demet Akalın ve Okan Kurt'un boşanmasıyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu ve boşanma talebinin Okan Kurt'tan geldiğini söyledi. Programda konuşulan diğer bir iddia ise, Okan Kurt'un evinin bir odasını ofis olarak kullandığı için haciz işleminin gerçekleştiğiydi.
Şoke eden iddia! TEVE2'de yayınlanan 2.Sayfa program sunucusu Gülşen Yüksel, Demet Akalın ve Okan Kurt'un boşanmasıyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu ve boşanma talebinin Okan Kurt'tan geldiğini söyledi. Programda konuşulan diğer bir iddia ise, Okan Kurt'un evinin bir odasını ofis olarak kullandığı için haciz işleminin gerçekleştiğiydi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >