Bu görüntüler olay yaratacak! Bu çocuk henüz 5 yaşında

Kapak
Kapak

Şoke olacaksınız! Aracın direksiyonundaki bu çocuk, henüz 5 yaşında

Kayseri'de karayolunda alınan bu görüntü, izleyenleri şok etti. Bir aracın direksiyonundaki 5 yaşındaki çocuğu görenler, o anı kameralara kaydetmekten geri kalmadı.

''Otomobil kullanmayı öğretiyorum''
Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, karayolunda bir otomobilin direksiyonundaki çocuğu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sürücü koltuğunda oturan kişinin ise, kucağına aldığı 5 yaşındaki torununa otomobil kullanmayı öğrettiğini söylemesi olay yarattı.
''Otomobil kullanmayı öğretiyorum'' Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, karayolunda bir otomobilin direksiyonundaki çocuğu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sürücü koltuğunda oturan kişinin ise, kucağına aldığı 5 yaşındaki torununa otomobil kullanmayı öğrettiğini söylemesi olay yarattı.
Ucuz kurtuldu!
Bu skandal görüntüyü görenler, araç sahibi uyardıktan sonra görüntüyü kayda aldı. Dede, araç kullanmayı öğrettiğini söylediği torununu bir süre sonra kucağından indirdi.
Ucuz kurtuldu! Bu skandal görüntüyü görenler, araç sahibi uyardıktan sonra görüntüyü kayda aldı. Dede, araç kullanmayı öğrettiğini söylediği torununu bir süre sonra kucağından indirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >