Bu ne hız Murat? Murat Dalkılıç'tan Hande'ye şoke eden teklif!

Dalkılıç
Dalkılıç

Aralarında aşk dedikoduları çıkan Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel'e şaşırtan teklif!

Popçu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un boşanmalarının ardından Murat Dalkılıç'ın oyuncu Hande Erçel ile birlikte olduğu iddiası ortaya atıldı.

Hande ile anılıyor!
Popçu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un 2 yıllık evliliklerinin ardından, Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı.
Hande ile anılıyor! Popçu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un 2 yıllık evliliklerinin ardından, Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı.
Murat'tan davet var!
Birlikte oldukları iddia edilen isimler, ortak bir işe imza atmaya karar verdi. Murat Dalkılıç başrolünü oynayacağı filmin kadrosuna, Hande Erçel'i de dahil etti. .
Murat'tan davet var! Birlikte oldukları iddia edilen isimler, ortak bir işe imza atmaya karar verdi. Murat Dalkılıç başrolünü oynayacağı filmin kadrosuna, Hande Erçel'i de dahil etti. .
Dalkılıç tüm şanslarını denedi!
Murat Dalkılıç çekimleri sürekli ertelenen filmde Merve Boluğur ile oynayacaktı. Çift boşanınca, Merve Boluğur projeden vazgeçti. Dalkılıç bunun üzerine eski arkadaşı Ekin Türkmen'e teklif götürdü. Popçu "Hayır" cevabını alınca, teklifi Erçel'e götürdü.
Dalkılıç tüm şanslarını denedi! Murat Dalkılıç çekimleri sürekli ertelenen filmde Merve Boluğur ile oynayacaktı. Çift boşanınca, Merve Boluğur projeden vazgeçti. Dalkılıç bunun üzerine eski arkadaşı Ekin Türkmen'e teklif götürdü. Popçu "Hayır" cevabını alınca, teklifi Erçel'e götürdü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >