Buse Varol: Bilinçli tüketiciyim

“Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 bin 265 gram olarak dünyaya geldi.
“Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 bin 265 gram olarak dünyaya geldi.

Alişan'ın eşi Buse Varol önceki gün alışveriş yaparken görüntülendi. Oğlu ve kendisi için bir şeyler alan Varol, arkadaşları ile tatile gideceğini ancak eşi Alişan'ın kendilerine eşlik etmeyeceğini söylerken, ''Alışveriş yaparken, bilinçli bir tüketiciyim'' dedi. Oyuncu daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

Geçtiğimiz yıl dizi setinde tanışıp türkücü Alişan ile dünya evine giren ve Burak isminde bir bebek dünyaya getiren oyuncu Buse Varol, bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Tatile gidiyor

Oğlu Burak ve kendisi için valiz alan Buse Varol, pazartesi günü İtalya’ya tatile gideceğini söyledi.

Alişan’ın bu tatilde yanında olmayacağını söyleyen Buse Varol, "Alişan’ın farklı bir programı var. Onun için ben, oğlum ve kız arkadaşlarım ile birlikte Milano’ya tatile gideceğiz. Kendime ve oğluma valiz aldım. Fiyatların yüksek olduğuna bakmayın bilinçli tüketiciyim. Onun için indirimli valizleri aldım." dedi.

Buse Varol alışveriş sırasında görüntülendi.
Buse Varol alışveriş sırasında görüntülendi.

27 kilo almış

Doğum öncesi yaklaşık 27 kilo aldığını söyleyen Buse Varol, "Tatil sonrası Alişan ile spora başlayacağız. Alişan bayağı kilo verdi. Bende eski kiloma döneceğim." dedikten sonra alışverişine kaldığı yerden devam etti.

Öte yandan Buse Varol’un oğlu Burak ve kendisi için aldığı iki valize yaklaşık 3 bin TL ödediği öğrenildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >