Büyük dostluk bir kıskançlık yüzünden bitti!

şükran ovalı

Erkan Kolçak Köstendil ve Şükran Ovalı'nın arasını Caner Erkin bozdu.

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteriyle fırtınalar estiren Erkan Kolçak Köstendil, yakın dostu Şükran Ovalı ile dostluğunu bitirdi.

Sosyal medyadan birbirlerini sildiler!
Sosyal medyadan birbirlerini silen iki yakın dostun bu küslüklerine sebebin, Ovalı'nın eşi Caner Erkin'in sebep olduğu iddia edildi.
Sosyal medyadan birbirlerini sildiler! Sosyal medyadan birbirlerini silen iki yakın dostun bu küslüklerine sebebin, Ovalı'nın eşi Caner Erkin'in sebep olduğu iddia edildi.
Kıskançlık krizi! 
Erkin'in kıskançlık sebebiyle bu dostluğu bitirdiği iddia edilirken, Köstendil'in nişanlısı Cansu Tosun'un bu konuya bir şey deyip demediği ise bilinmiyor.
Kıskançlık krizi! Erkin'in kıskançlık sebebiyle bu dostluğu bitirdiği iddia edilirken, Köstendil'in nişanlısı Cansu Tosun'un bu konuya bir şey deyip demediği ise bilinmiyor.
Yakında evleniyorlar!
Öte yandan Cansu Tosun, geçtiğimiz yıl Ekim ayında nişanlandığı Köstendil ile, "Bu sene kesin olacak ama henüz tarih belli değil” diyerek evleneceklerini duyurdu.
Yakında evleniyorlar! Öte yandan Cansu Tosun, geçtiğimiz yıl Ekim ayında nişanlandığı Köstendil ile, "Bu sene kesin olacak ama henüz tarih belli değil” diyerek evleneceklerini duyurdu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >