Canlı yayında eski eşi Mehmet Ali Erbil'i anımsayan Nergis Kumbasar gözyaşlarına boğuldu

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in durumu, ciddiyetini koruyor.
Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in durumu, ciddiyetini koruyor.

Star TV ekranlarının gündüz kuşağında program yapan Nergis Kumbasar, canlı yayında bir aydır yoğun bakımda tedavi gören eski eşi Mehmet Ali Erbil'den bahsedince hüzünlendi: 'Çıkmadık candan ümit kesilmez'

Star TV'nin gündüz kuşağında program yapan Nergis Kumbasar, programında ünlü sanatçı Metin Arolat'ı ağırladı. Arolat'ı karşısında gören Kumbasar, "Metin bizim canımız. Onu karşımda görünce çok başka yerlere gittim" diyerek eski eşi Mehmet Ali Erbil'i anımsayarak gözyaşlarını tutamadı.

Nergis Kumbasar, sözlerine şöyle devam etti:

  • "Biz evliyken de çok beraber olduğumuz için Metin ve Erbil ile… Başka yerlere gittim."
Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, 1989 yılında Nergis Kumbasar ile nikah masasına oturdu. Evliliklerinden 7 yıl sonra boşanan çiftin, bu beraberlikten Yasmin adında bir de kızları dünyaya geldi.
Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, 1989 yılında Nergis Kumbasar ile nikah masasına oturdu. Evliliklerinden 7 yıl sonra boşanan çiftin, bu beraberlikten Yasmin adında bir de kızları dünyaya geldi.

"Çıkmadık candan ümit kesilmez"

  • "İnşallah geçmiş olur. Çünkü başka bir şey bekliyorum. İlk günden beri bu konuyla ilgili kendimi o kadar sıkıyorum ki… Çünkü ümidimiz var. Hepimizin ümidi var. Ben çok umutluyum… Çocuklar da… Umut çok önemlidir. Çok güzel bir söz var 'çıkmadık candan ümit kesilmez…' Çok güçlü bir insan, çok şeyler atlattı. İnşallah…"


Eski eşini anınca gözyaşlarını tutamadı
Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar, sunucusu olduğu 'Nergis Zamanı' programında canlı yayında Erbil'i anınca, gözyaşlarına boğuldu.
Eski eşini anınca gözyaşlarını tutamadı Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar, sunucusu olduğu 'Nergis Zamanı' programında canlı yayında Erbil'i anınca, gözyaşlarına boğuldu.
Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Geçtiğimiz haftalarda evinin banyosunda düşmesi sonucu yaralanarak yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu, ciddiyetini koruyor.
Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Geçtiğimiz haftalarda evinin banyosunda düşmesi sonucu yaralanarak yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu, ciddiyetini koruyor.
"O benim kıymetlim" 
Mehmet Ali Erbil'in eski arkadaşı Özlem Yıldız da, bugün bir kanalda yayınlanan magazin programına konuk oldu. Yıldız, bir dönem büyük aşk yaşadığı Mehmet Ali Erbil için "O benim kıymetlim" açıklamasında bulundu.
"O benim kıymetlim" Mehmet Ali Erbil'in eski arkadaşı Özlem Yıldız da, bugün bir kanalda yayınlanan magazin programına konuk oldu. Yıldız, bir dönem büyük aşk yaşadığı Mehmet Ali Erbil için "O benim kıymetlim" açıklamasında bulundu.
Babası için dua istedi
Instagram hesabından babasıyla fotoğraf paylaşan Sezin Erbil, "Babamın kendi hastalığı da nüksettiği için durumu biraz kritik. Kendisi hala yoğun bakımda. Lütfen babam için dualarınızı eksik etmeyin. Bu fotoğraftaki gibi gülmen için bekliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.
Babası için dua istedi Instagram hesabından babasıyla fotoğraf paylaşan Sezin Erbil, "Babamın kendi hastalığı da nüksettiği için durumu biraz kritik. Kendisi hala yoğun bakımda. Lütfen babam için dualarınızı eksik etmeyin. Bu fotoğraftaki gibi gülmen için bekliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.
Kaçış Sendromu nedir?
Tedavisi olmayan hastalıkların başında yer alan kaçış sendromu, ülkemizde de görülmeye başlamıştır. 1960 yılından beri kendini gösteren bu sendrom, Capillary leak syndrome ismi ile tıp biliminde yer almaktadır. Eski yıllarda nadir olarak görülen bu hastalık türü, günümüzde artış göstermiştir.  Mehmet Ali Erbil ile tanınmaya ve duyulmaya başlayan bu rahatsızlığın nedeni, henüz ortaya çıkmamış durumda...  Damar dışına sıvı kaçması ile oluşan bu sendrom, tansiyon düşmesine ve kan basıncının azalmasına ve sonuç olarak hastanın şoka girmesine sebep olmaktadır. Günlük hayatı olumsuz hale getiren hastalık, daha ağır hale geldiğinde diğer organları da olumsuz etkiliyor ve ani gelen krizler ölüm ile sonuçlanabiliyor. Psikolojik açıdan da kişiyi buhrana sokan sendromun yol açtığı septik şok reaksiyonun, ne zaman geleceği belli değildir.
Kaçış Sendromu nedir? Tedavisi olmayan hastalıkların başında yer alan kaçış sendromu, ülkemizde de görülmeye başlamıştır. 1960 yılından beri kendini gösteren bu sendrom, Capillary leak syndrome ismi ile tıp biliminde yer almaktadır. Eski yıllarda nadir olarak görülen bu hastalık türü, günümüzde artış göstermiştir. Mehmet Ali Erbil ile tanınmaya ve duyulmaya başlayan bu rahatsızlığın nedeni, henüz ortaya çıkmamış durumda... Damar dışına sıvı kaçması ile oluşan bu sendrom, tansiyon düşmesine ve kan basıncının azalmasına ve sonuç olarak hastanın şoka girmesine sebep olmaktadır. Günlük hayatı olumsuz hale getiren hastalık, daha ağır hale geldiğinde diğer organları da olumsuz etkiliyor ve ani gelen krizler ölüm ile sonuçlanabiliyor. Psikolojik açıdan da kişiyi buhrana sokan sendromun yol açtığı septik şok reaksiyonun, ne zaman geleceği belli değildir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >