Çarşamba akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu! Bakın şampiyon hangi yapım oldu?

​Çarşamba akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu
​Çarşamba akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu

Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul'un olmadığı akşamın şampiyon yapımı belli oldu.

Çarşamba akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Dünya Kupası ve Survivor'un mücadele ettiği akşamın kazananı Survivor oldu.

Total grubu reyting sonuçları

                                    
                                    Total grubunda birincilik Survivor'un oldu. Şiddet sahneleriyle gündeme gelen Sen Anlat Karadeniz'in sezon finaline girmesi, yarışmayı reyting listesinde zirveye çıkardı. Listenin devam eden sıralamasında İran - İspanya maçı, 5.62 reyting ile akşamı ikinci kapattı. Listenin devamını gündüz kuşağı programları ve haber yayınları oluşturdu.
Total grubu reyting sonuçları Total grubunda birincilik Survivor'un oldu. Şiddet sahneleriyle gündeme gelen Sen Anlat Karadeniz'in sezon finaline girmesi, yarışmayı reyting listesinde zirveye çıkardı. Listenin devam eden sıralamasında İran - İspanya maçı, 5.62 reyting ile akşamı ikinci kapattı. Listenin devamını gündüz kuşağı programları ve haber yayınları oluşturdu.
AB grubu reyting sonuçları

                                    
                                    AB grubu reytinglerinde zirve 7.55 reyting ile İran - İspanya maçının oldu.  Listenin devamı haber yayınları ile devam etti. Survivor programı, üçüncü gelerek AB grubunda Dünya Kupasının gerisinde kaldı.
AB grubu reyting sonuçları AB grubu reytinglerinde zirve 7.55 reyting ile İran - İspanya maçının oldu. Listenin devamı haber yayınları ile devam etti. Survivor programı, üçüncü gelerek AB grubunda Dünya Kupasının gerisinde kaldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >