Cem Yılmaz iki saatte rekor kırdı; akıllara 'yeni Cem Yılmaz' geldi

Cem Yılmaz.
Cem Yılmaz.

Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisinin biletleri satışa sunulmasından ardından 90 dakika içerisinde tükendi. Biletlerin bu denli hızlı tükenmesi akıllara sinemada yaşanan bilet krizinin taraflarından olan Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar'ın, ''Cem yılmaz film çekmezse yeni Cem Yılmaz'lar çıkarırız sözleri'' geldi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu sözleri hatırlayarak 'Yeni Cem Yılmaz'lar çıkarmanın o kadar kolay olmadığını' ima etti.

Geçtiğimiz ay sinemada yaşanan bilet kriziyle alakalı Mars Grup Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar'ın verdiği bir röportajda, ''Yeni Cem Yılmaz çıkarırız'' sözleri oldukça tepki çekmiş ve sinemacılarla, işletmeciler arasındaki krizin başlamasına neden olmuştu. Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar gibi isimlerin katılmasıyla da tartışma büyümüştü. Meclis'in konuyu ele alması ve sinemacılar için yasa çıkarması üzerine kriz tatlıya bağlanmış ve ilk sinema filmi Organize İşler 2 vizyona girmişti. Karakomik filmler serisiyle sinemaya dönmesi beklenen Cem Yılmaz'ın sonuncusunu 2014 yılında gerçekleştirdiği stand-up gösterilerinin bir yenisi 'Diamond Elite Platinum Plus' ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

90 dakikada tüm biletler tükendi

Uzun bir aradan sonra stand-up gösterisiyle seyircileriyle buluşmaya hazırlanan Cem Yılmaz’ın gösterisinin biletleri bir saatte tükendi. Usta komedyenin gösterisinin 90, 120 ve 170 TL olarak satışa çıkan biletleri, karaborsada 750-1500 TL arasında satılmaya başlandı.

Sosyal medya hesabından teşekkür etti

Cem Yılmaz biletlerin tükenmesiyle alakalı sosyal medya hesabından,

''Kendimi anlattığım (!) yeni gösterim DEPP Mart biletleri @biletix de....idi bitmiş...Cok tesekkür ederim.'' notuyla paylaştı.

Ne olmuştu?

Oyuncu, yapımcı ve komedyen Cem Yılmaz, Mars grubunun kurumsal ilişkiler direktörü Aslı Irmak Acar’ınsinemada bilet krizinden sonra söylediği“Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmazlar çıkar, onlar film çekmezse çekeni bulacağız” sözlerine tepki gösterdi.Cem Yılmaz da Acar’ın bu sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Yılmaz'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sert cevaplar vermişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >