Cem Yılmaz'dan oğluna: Ben Acun kadar zengin değilim

Cem Yılmaz Kıbrıs seyircisinden tam not aldı.
Cem Yılmaz Kıbrıs seyircisinden tam not aldı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, stand-up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ın gösterisi için Kıbrıs'taydı. Oldukça yoğun ilgiyle karşılaşan Yılmaz, yaptığı espriler de kendi hayatından örnekler verdi. Komedyen, ''Oğlum karttan 6 bin TL'lik alışveriş yapmış. Harcamalarına dikkat et ben Acun Ilıcalı değilim'' diyerek herkesi güldürdü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, “Diamond Elite Platinum Plus” gösterisini geçtiğimiz hafta Ata Demirer'i ağırlayan bir otelde gerçekleştirdi. Yılmaz, yavru vatana ve misafirlerine bir eğlence atmosferi yarattı. Otelin 900 kişilik tiyatro salonunu hınca hınç dolduran Yılmaz, esprileriyle kırıp geçirdiği Kıbrıs seyircisinden tam not aldı.

Cem Yılmaz'ın, gösteri sırasında çekilmiş bir fotoğrafı.
Cem Yılmaz'ın, gösteri sırasında çekilmiş bir fotoğrafı.

Baban Acun Ilıcalı değil

Oğlu Kemal ile arasında geçen bir diyaloğu da seyircisine aktaran Yılmaz, "Ben daha üzerime bir kışlık mont almadan bir baktım bizim oğlan oynadığı oyun karakterine kredi kartımdan 6 bin TL'lik alışveriş yapmış. Aldım karşıma konuştum, 'Oğlum, baban Acun Ilıcalı değil, harcamalarına dikkat et dedim" şeklinde konuştu. Ünlü komedyen, gösteri sonrası hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cem Yılmaz ve oğlu Kemal.
Cem Yılmaz ve oğlu Kemal.

Tarkan'ı es geçmedi

Sahnede bakış ve hareketleriyle hep Tarkan gibi bir adam olmak istediğini söyleyen Cem Yılmaz, "Dünyayı Tarkan yönetsin isterdim ancak bazı şarkılarıyla hareketleri uyuşmuyor. Misal dert babasıyım diye bir şarkısı var, o şarkıda oynayan Tarkan’a hep sormak istemişimdir 'Ne derdin var acaba Tarkan?" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >