Cem Yılmaz'ın hayranları biletler için yine 'saniyelerle yarıştı'

Cem Yılmaz'ın stand-up gösterisine ilgi oldukça büyük.
Cem Yılmaz'ın stand-up gösterisine ilgi oldukça büyük.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra yeni stand-up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus ile sevenlerinin karşısına çıktı. İlginin yoğun olduğu gösterinin mayıs ayı biletleri ise satışa çıkar çıkmaz tükendi. Düşük bütçeli ilk kategoriler saniyeler içerisinde diğer kategoriler ise takip eden dakikalar içerisinde tükenirken Yılmaz sosyal medya hesabından açıklama yaparak gösterinin afişini paylaşıp, ''Mayıs ayında buluşuyoruz'' dedi.

Biletler tükendi

Stand-up gösterilerinin bir yenisi 'Diamond Elite Platinum Plus' ile karşımıza çıkan Cem Yılmaz, büyük bir ilgi ile karşılanıyor. Afişlerin ve biletlerin yayınlandığı günden beri hızla tükenen Yılmaz'ın mayıs ayı biletleri de bitti. Yılmaz sosyal medya hesabından açıklama yaparak,''Mayıs'ta buluşuyoruz'' dedi.

Bağış yapmıştı

Cem Yılmaz, son gösterisinden elde edilen 300 bin TL'lik geliri Down Sendromu Derneği'ne bağışladı. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Cem Yılmaz,

''Bu akşamki gösterimizde,seyircim Down Sendromu Derneği'ne 300.000 TL gelir sağlamıştır. Her birinize tek tek teşekkür ederim" notunu yazdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >