Cem Yılmaz'ın oğlu 'babasını' aratmayacak

Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal babasının izinde gidiyor.
Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal babasının izinde gidiyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal, annesi Ahu Yağtu ile birlikte kameralara takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Kemal yaptığı esprilerle herkesi şaşırttı. Okul yaşantısından bahseden ve güldüren Kemal Yılmaz, 'babasını aratmayacak' dedirtti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, “Diamond Elite Platinum Plus” gösterisini geçtiğimiz hafta bir otelde gerçekleştirdi. Yılmaz, yavru vatana ve misafirlerine bir eğlence atmosferi yarattı. Otelin 900 kişilik tiyatro salonunu hınca hınç dolduran Yılmaz, esprileriyle kırıp geçirdiği Kıbrıs seyircisinden tam not aldı. Kendi hayatıyla ilgili de konuşa komedyen oğlu Kemal'den bahsetti.

'Ben Acun değilim'

Oğlu Kemal ile arasında geçen bir diyaloğu da seyircisine aktaran Yılmaz,

"Ben daha üzerime bir kışlık mont almadan bir baktım bizim oğlan oynadığı oyun karakterine kredi kartımdan 6 bin TL'lik alışveriş yapmış. Aldım karşıma konuştum, 'Oğlum, baban Acun Ilıcalı değil, harcamalarına dikkat et dedim" şeklinde konuştu. Ünlü komedyen, gösteri sonrası hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oğlu babasını aratmadı

Komedyen babası Cem Yılmaz'ın izinden giden 6 yaşındaki Kemal, okulların tatil olmasıyla ilgili;

"Baya iyi gidiyor ama bugün babama gidemiyorum neyse yani yarın görüşeceğim. Yarın okul olduğu için zaten nefretli bir gün. Çocuklar okuldan nefret eder öğrenmek güzel tabi ama okulu sevmiyorum çünkü 8 saat zaman kaybediyorum." dedi.

Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal.
Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal.

Annesi araya girdi

Kemal esprilerine devam edince anne Ahu Yağtu devreye girerek oğlunu susturdu. Muhabirlerle vedalaşırken espriyi patlatan Kemal,

"Artık noktayı koydum. Görüşürüz dikkat edin. Kafanızı falan çarpmayın, akıl kaybetmeyin. Güle güle sizi çok özlüyorum. Bakın gözlerim doldu, şimdiden özledim" şeklinde konuştu.

Ahu Yağtu ve oğlu Kemal.
Ahu Yağtu ve oğlu Kemal.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >