Çocuk Şenliği 22 Nisan’da Haliç Etkinlik Alanı’nda başlıyor!

Albayrak Medya
Albayrak Medya

Albayrak Medya Bilge Çocuk ve Bilge Minik markaları ana medya sponsorluğunda, Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Sanat Festivali başlıyor!

Albayrak Medya Bilge Çocuk ve Bilge Minik markaları ana medya sponsorluğunda Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Sanat Festivali 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi karşısında ki Haliç Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Çocuklara 23 Nisan hediyesi!

                                    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuklara büyük bir sürpriz hazırlayan Eyüp Belediyesi, 22-23 Nisan tarihlerinde ise Çocuk Sanat Festivali'ne ev sahipliği yapacak.
Çocuklara 23 Nisan hediyesi! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuklara büyük bir sürpriz hazırlayan Eyüp Belediyesi, 22-23 Nisan tarihlerinde ise Çocuk Sanat Festivali'ne ev sahipliği yapacak.
Festival alanı çocukları bekliyor

                                    Eyüp Kültür Sanat Merkezi karşısındaki Haliç Etkinlik alanı iki gün boyunca çocukları ve minikleri bekliyor olacak. Etkinlikte sanat atölyeleri, çocuk dergi stantları, sahne gösterileri ve etkinlik alanı şovları çocuklarla buluşacak
Festival alanı çocukları bekliyor Eyüp Kültür Sanat Merkezi karşısındaki Haliç Etkinlik alanı iki gün boyunca çocukları ve minikleri bekliyor olacak. Etkinlikte sanat atölyeleri, çocuk dergi stantları, sahne gösterileri ve etkinlik alanı şovları çocuklarla buluşacak
Çizgi kahramanları canlı izleme fırsatı

                                    Festivalde 22 Nisan'daki Pepe gösterisi ve 23 Nisan'daki Canım Kardeşim gösterisi gibi sürprizlerle, çocuklar her gün televizyonlardan izlediği çizgi kahramanları canlı izleme imkanı bulacak.
Çizgi kahramanları canlı izleme fırsatı Festivalde 22 Nisan'daki Pepe gösterisi ve 23 Nisan'daki Canım Kardeşim gösterisi gibi sürprizlerle, çocuklar her gün televizyonlardan izlediği çizgi kahramanları canlı izleme imkanı bulacak.
Doyasıya bir festival tadı

                                    Alan etkinlikleri çerçevesinde ise uçurtma şenliği, palyaço, yüz boyama, sucuk balon, jonglör gösterisi, ip ve çuval yarışları, şişme oyun parkurları ve karikatür çizimleriyle çocuklar doyasıya bir festival yaşayacaklar.
Doyasıya bir festival tadı Alan etkinlikleri çerçevesinde ise uçurtma şenliği, palyaço, yüz boyama, sucuk balon, jonglör gösterisi, ip ve çuval yarışları, şişme oyun parkurları ve karikatür çizimleriyle çocuklar doyasıya bir festival yaşayacaklar.
Etkinlik alanı şeması
Etkinlik alanı şeması
Festival programı
Festival programı
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >