Çocuklarının ismini 'Daenerys', 'Khaleesi' koyan anneler pişman

Emilia Clarke.
Emilia Clarke.

● Haberimize, Game of Thrones'un yeni bölümlerini izlememiş olanları 'Spoiler' tehlikesine karşı uyararak başlayalım.

● 8 yıllık ekran macerasını bu sezon itibariyle sonlandırmaya hazırlanan Game of Thrones, son 6 bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı.

● Yayınlanan son bölümünde Daenerys, iktidar hırsı uğruna masum insanları dahi katleden babasının 'Deli' lakabının kendisine de yakıştığını seyircilere gösterdi.

● Birçok izleyici, yaşanan savaşta masum insanların Dany tarafından öldürülmesine öfkelendi.Bu izleyiciler arasında, Ejderhaların Annesi onuruna, çocuklarına Daenerys ya da Khaleesi adını veren çok sayıda ebeveynde yer aldı.

Tüm dünyada milyonlarca insanın izlediği, hakkında tweet atılma rekoru kıran Game of Thrones dizisi son 6 bölümüyle ekranda. Son zamanlarda bölümlerindeki hatalarla gündeme gelen dizi bu sefer de izleyicisinin tepkisini çekti.

Annelerden tepki

ABD Sosyal Güvenlik Kurumu’nun verilerine göre, 4 bin 500’den fazla bebeğin ismi, Game Of Thrones karakterlerinden seçildi. Bu bebeklerden 560’ına Khaleesi, 163’üne de Daenerys adı verildi.

6 yaşında Khaleesi adlı çocuğu olan Estrada, The Daily Beast’e yaptığı açıklamada, dizinin son bölümünü izlediğinde şoka uğradığını söyledi.

Game of Thrones, son 6 bölüm olarak yayınlanıyor.
Game of Thrones, son 6 bölüm olarak yayınlanıyor.

Karakterin olumsuzluğu

Game of Thrones’un Sansa’sı Sophie Turner canlandırdığı karakterin olumsuz tepkilerinden dolayı yaşadıklarını anlattı. Turner, o dönemlerde yataktan kalkarken zorlandığını ve intihar etmeyi düşündüğünü dile getirdi. Oyuncu Turner, "Terapi seanslarıyla ve ilaçlarla atlattım" dedi.

Sophie Turner, 17 yaşına girdiğinde depresif hissetmeye başladığını dile getirdi. Şuan 23 yaşında olan ünlü oyuncu, o dönemi "Herkes fazla kilolarım hakkında yorum yapıyordu" diyerek özetledi.

Sansa karakteri.
Sansa karakteri.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >