Çukur dizisinde Celasun ölecek mi? İşte Kubilay Aka'dan ilk açıklama

Kubilay Aka
Kubilay Aka

Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka, karakterinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği hakkında açıklama yaptı.

Sezon finaliyle sosyal medyaya ve Türk televizyon tarihine damgasını vuran Çukur'un yeni sezon tarihi merakla bekleniyor.

11 Haziran tarihinde sezon finali yapan dizinin Eylül ayında geri dönüş yapacağı kesinleşti. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin, bu programla, 3 - 10 - 17 ve 24 Eylül tarihleri arasında yayınlanacak olan yeni sezon ilk bölümüyle yayında olması bekleniyor.

Çukur
Çukur

Çukur dizisinde 'Celasun' karakterine hayat veren Kubilay Aka'nın yeni sezonda olup olmayacağı merak konusuydu. Aka, “Haber bekliyoruz. Yeni sezonda rol alır mıyım henüz ben de bilmiyorum. Biraz sürpriz olacak, bekleyip göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Çukur
Çukur

Çukur’un sezon finalinde; Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kaldı. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bıraktı. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir yıkımın başlangıcı oldu. Medet, Selim, Emrah ve Nazım ölürken, düğünde bulunan herkes yaralandı, Saadet ise kaçırıldı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >