Çukur dizisine yeni transfer

Çukur dizisi yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izleniyor.
Çukur dizisi yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izleniyor.

Show TV'nin başarılı yapımlarından olan Çukur dizisi geniş ve kaliteli kadrosuyla dikkat çekiyor. Reyting listesinde her daim birinci gelen, Aras Bulut İynemli'nin başrol oynadığı diziye yeni bir isim katılıyor. Onur Saylak'ın konuk olacağı diziye usta oyuncu Menderes Samancılar katılacak.

Çukur dizisinin pazartesi ekrana gelecek bölümünde iki sürpriz birden yaşanacak. Çarpışma dizisinin 'Veli Cevher'i Onur Saylak, aynı karakterle Çukur'a misafir olacak. Saylak, Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'e sürpriz bir ziyaret yapacak.

Onur Saylak.
Onur Saylak.

Yeni transfer

Dizinin yeni bölümdeki ikinci sürpriz ise Karakuzular cephesinde yaşanacak. Dizide Mahsun'a hayat veren Berkay Ateş'in babası ortaya çıkacak. Çukur'da Mahsun'un babası Kadir rolünü Yeşilçam'ın usta oyuncusu Menderes Samancılar canlandıracak.

Kadir'in (Menderes Samancılar) gerçek adı Fikret olan oğlu Mahsun'la (Berkay Ateş) yüzleşmesi seyirciye duygu seli yaşatacak. Kadir'in anlatacağı gerçekler ise Mahsun'da şok etkisi yaratacak.

Menderes Samancılar.
Menderes Samancılar.

Ayşen Gruda'yı unutmadılar

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Ayşen Gruda'yı Çukur dizisi unutmamıştı.

Dizinin hemen her bölüm ince mesajlar verilen duvar yazıları arasında Gruda'ya bir selam çakıldı. Ayşen Gruda'nın duvara çizilen resminin üzerine "Cennete Gidecekmiş İki Gözümün Çiçeği" notunun düşüldüğü duvar yazısıyla usta santaçıya ince bir mesaj gönderildi.

Çukur dizisinde paylaşılan duvar yazısı.
Çukur dizisinde paylaşılan duvar yazısı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >