Çukur dizisinin final tarihi belli oldu

Çukur dizisi yeni sezonda ekranda olacak.
Çukur dizisi yeni sezonda ekranda olacak.

Reyting rekortmeni dizi Çukur, başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz'in diziden ayrılmasının ardından kadrosunu yenilmeye başladı. Final yapacağı iddialarını yalanlayan dizi ekibi 7 bölüm sonra sezon final yapacağını ve gelecek seneye de tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı.

Show TV'nin başarılı dizisi Çukur, yayınlandığı günden beri reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi de ise son zamanlarda peş peşe ayrılıklar yaşandı.

Sezon finali

Önce Çeto, ardından Mahsun ve Sena'nın ölümü izleyicilere büyük bir şok yaşatırken, Çukur'un resmi Instagram hesabından yapılan bir paylaşımla 7 bölüm sonra sezon final kararı alındığı açıklandı. Dizi ile ilgili final iddiaları çıkmıştı. Ekip bu açıklama ile iddiaları yalandı.

Dilan Çiçek Deniz.
Dilan Çiçek Deniz.

Birçok ünlü isim Çukur dizisinde

Son dönemde öne çıkan dizilerin başında gelen Çukur’a Sinem Kobal da dahil olacak. Kenan İmirzalıoğlu ile bir evlilik sürdüren Kobal’ın yeni sezonda kadroya katılacağı iddia edildi.Sinem Kobal’ın yanı sıra Kaan Urgancıoğlu, Rojda Demirer, Hakan Kurtaş, Çağan Atakan Aslan’ın da diziye dahil olacağı öne sürüldü.

Çukur'a dahil olacak olan isimlerin listesi.
Çukur'a dahil olacak olan isimlerin listesi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >