Çukur'a bomba transfer! Yüzleşme serisi tüm hızıyla devam ediyor

çukur

Yüzleşme serisi tüm hızıyla devam eden ‘Çukur’un kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi ‘Çukur’un kadrosuna, Alperen Duymaz dahil oluyor. 'Komiser Emrah' rolüyle 19 Şubat’ta yayınlanacak bölümde ekran başındakilerle buluşacak olan Duymaz, en son Bodrum Masalı isimli dizide rol almıştı.

'Vartolu’nun içinde olduğu otomobilin alevler içinde kalması ekran başındakileri şoke ederken, Alperen Duymaz’ın canlandırdığı 'Emrah'ın mahalleye gelişi başta Koçovalılar olmak üzere Çukur’daki herkesin hayatını etkileyecek.

Alperen Duymaz kimdir?
1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Şimdilerde ise Bodrum Masalı dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanmaktadır.
Alperen Duymaz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.
Genç ve yakışıklı oyuncu geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan Acı Aşk dizisinde Ali karakteri ile ön plana çıkmıştır. Ayrıca StarTv ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de rol almıştır.
Alperen Duymaz kimdir? 1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Şimdilerde ise Bodrum Masalı dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanmaktadır. Alperen Duymaz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Genç ve yakışıklı oyuncu geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan Acı Aşk dizisinde Ali karakteri ile ön plana çıkmıştır. Ayrıca StarTv ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de rol almıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >