Çukur'un fragmanı yayınlandı: Sena diziye veda ediyor

Aras Bulut İynemli, başarılı performansı ile göz dolduruyor.
Aras Bulut İynemli, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Reyting rekortmeni dizi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni yayınlanan fragmana göre dizinin başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz'in canlandırdığı Sena karakteri diziye veda ediyor. Tanıtım da Aras Bulut İynemli'nin, Sena'nın cansız bedenini kollarında tutması ise izleyenleri duygulandırdı.

Pazartesi günleri ekrana gelen, güçlü kadrosu ile dikkat çeken Show TV'nin başarılı dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayılandı. Fragmana göre diziye veda etmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz ve Aras Bulut İynemli'nin sahnesi ise herkese duygusal anlar yaşattı.

Sena ölüyor

Çukur'un büyük bir merakla beklenen 2. sezon 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sena'nın cansız bedeni Çukur'a getiriliyor ve Koçovalılar Sena'nın ölümüyle yıkılıyor. Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Cumali, Selim ve Yamaç'ın, Sena'nın cansız bedenini Çukur'a getirdiği tanıtımda, Sena'yı kucağından indirmeyen Yamaç'ın perişan hali yürekleri dağlıyor. Sena'yı gören İdris'in yaşadığı acı derinden hissedilirken, şoke olan Aliço'nun tepkisi izleyenleri duygulandırıyor. Gözyaşlarının sel olduğu tanıtımda bir kayıp daha veren Koçovalıların, bu büyük acıyla nasıl yüzleşeceği merakla bekleniyor.

Yeni bölümde neler olacak?

Çukur'un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 27. bölümünde Yamaç ve Selim, Sena'yı bulmak için zamanla yarışacak. Yüzüklü'nün, Sena'yla karşı karşıya gelmesi ve beklenmedik planını uygulaması, dengeler sonsuza kadar değiştirecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >