Değişimi şoke etti! Son halini görenler gözlerine inanamadı

Sarah Atwell
Sarah Atwell

Bu hali dalga konusuydu, son halini görenler gözlerine inanamadı!

Yüz tümörü olan Kanada doğumlu 17 yaşındaki genç Sarah Atwell, uzunca bir süre çevresindeki tuhaf bakışlarla boğuştu. Genç kız daha başarılı bir operasyonun ardından öyle bir değişim yaşadı ki, görenler gözlerine inanamadı.

Herkes dalga geçiyordu

                                    Yüz tümörü olan Kanada doğumlu 17 yaşındaki genç Sarah Atwell'ın herkes tarafından tuhaf gözlerle bakılan yüzü, başarılı bir ameliyat sonucu sağlıklı bir görünüme kavuştu. Sarah Atwell'in son hali, görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.
Herkes dalga geçiyordu Yüz tümörü olan Kanada doğumlu 17 yaşındaki genç Sarah Atwell'ın herkes tarafından tuhaf gözlerle bakılan yüzü, başarılı bir ameliyat sonucu sağlıklı bir görünüme kavuştu. Sarah Atwell'in son hali, görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.
En çok acı çektiren şey insanların bakışları 

                                    Nörofibromatozis hastası olan genç kız bunun acısını fiziksel olarak olmasa da, psikolojik olarak fazlasıyla yaşadığını belirtiyor. Ona en çok acı çektiren şey ise, insanların garip bakışları...
En çok acı çektiren şey insanların bakışları Nörofibromatozis hastası olan genç kız bunun acısını fiziksel olarak olmasa da, psikolojik olarak fazlasıyla yaşadığını belirtiyor. Ona en çok acı çektiren şey ise, insanların garip bakışları...
Nörofibromatozis nedir?

                                    Nörofibromatozis (NF) değişik sinirler boyunca tümörlerin büyümesine sebep olan ve ek olarak kemik ve deri gibi sinir harici dokuların gelişimini etkileyen genetik hastalıklar takımıdır. NF tümörlerin vücutta herhangi bir yerde büyümesine neden olur; ayrıca gelişimsel anormalliklere de yol açar.
Nörofibromatozis nedir? Nörofibromatozis (NF) değişik sinirler boyunca tümörlerin büyümesine sebep olan ve ek olarak kemik ve deri gibi sinir harici dokuların gelişimini etkileyen genetik hastalıklar takımıdır. NF tümörlerin vücutta herhangi bir yerde büyümesine neden olur; ayrıca gelişimsel anormalliklere de yol açar.
Normale döndü!

                                    Konuşma zorluğu yaşayan genç kız, insanların kendisi ile dalga geçmesinden yaşadığı üzüntüleri kağıda yazarak internet üzerinden paylaştı. Ameliyat sonrası düşünceleri alınan genç kız 'Şu an çok mutluyum artık benim de eşit hizada yanaklarım ve dudaklarım olacak' dedi. Benzerine nadir rastlanan bir hastalığa sahip olan genç kız, geçtiğimiz gün ameliyat oldu. Yüzünün yarısını kaplayan tümörü alınan kız, artık normale dönmenin sevincini yaşıyor.
Normale döndü! Konuşma zorluğu yaşayan genç kız, insanların kendisi ile dalga geçmesinden yaşadığı üzüntüleri kağıda yazarak internet üzerinden paylaştı. Ameliyat sonrası düşünceleri alınan genç kız 'Şu an çok mutluyum artık benim de eşit hizada yanaklarım ve dudaklarım olacak' dedi. Benzerine nadir rastlanan bir hastalığa sahip olan genç kız, geçtiğimiz gün ameliyat oldu. Yüzünün yarısını kaplayan tümörü alınan kız, artık normale dönmenin sevincini yaşıyor.
İşte son hali!

                                    En çok arkadaşlarının hastalığı ile dalga geçmesine üzülen genç kız, sonunda normal bir yüze kavuşma sevincini yaşıyor. Doktoru Stewen Morris ameliyat sonrası yaptığı açıklamada operasyonun başarılı geçtiğini ve genç kızın yüzünün yarısını kaplayan tümörün alındığını belirtti. Genç kızın son halini görenler gözlerine inanamıyor.
İşte son hali! En çok arkadaşlarının hastalığı ile dalga geçmesine üzülen genç kız, sonunda normal bir yüze kavuşma sevincini yaşıyor. Doktoru Stewen Morris ameliyat sonrası yaptığı açıklamada operasyonun başarılı geçtiğini ve genç kızın yüzünün yarısını kaplayan tümörün alındığını belirtti. Genç kızın son halini görenler gözlerine inanamıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >