Demet Akalın'dan yoğun bakımdaki Mehmet Ali Erbil'e sitem: 'Uyan artık'

Demet Akalın, yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil için sosyal medya hesabından dua istedi.
Demet Akalın, yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil için sosyal medya hesabından dua istedi.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil'e olan özlemini sosyal medya hesabından dile getiren yakın dostu Demet Akalın; "Mali uyan artık hadi ama ya" notunu paylaştı. Akalın, takipçilerinden yakın dostu için "Tüm Cuma dualarınıza Mehmet Ali Erbil'i de ekler misiniz?" diye ricada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanan ve ardından hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, babasının sağlık durumunun kötüye gittiğini açıklamıştı.

20 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil'den yeni açıklama geldi:

"Yoğun bakım süreci uzadı bu kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ancak bu kadar ağır travmanın oluşturduğu hasarların onarılması zaman alıyor ve biraz daha sürecek gibi duruyor."

Kaçış Sendromu nedir?

Mehmet Ali Erbil ile tanınmaya ve duyulmaya başlayan bu rahatsızlığın nedeni, henüz ortaya çıkmamış durumda... Damar dışına sıvı kaçması ile oluşan bu sendrom, tansiyon düşmesine ve kan basıncının azalmasına ve sonuç olarak hastanın şoka girmesine sebep olmaktadır. Günlük hayatı olumsuz hale getiren hastalık, daha ağır hale geldiğinde diğer organları da olumsuz etkiliyor ve ani gelen krizler ölüm ile sonuçlanabiliyor. Psikolojik açıdan da kişiyi buhrana sokan sendromun yol açtığı septik şok reaksiyonun, ne zaman geleceği belli değildir.


Durumu ciddiyetini koruyor

                                    
                                    İtalya tatilinden dönen Demet Akalın, sosyal medya hesabından yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'le ilgili paylaşımda bulundu. Uzun bir süredir yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ciddiyetini korurken, yakın dostlarından da ünlü şovmenin iyileşmesi adına mesajlar geliyor.
Durumu ciddiyetini koruyor İtalya tatilinden dönen Demet Akalın, sosyal medya hesabından yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'le ilgili paylaşımda bulundu. Uzun bir süredir yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ciddiyetini korurken, yakın dostlarından da ünlü şovmenin iyileşmesi adına mesajlar geliyor.
Yakışmıyor sana bu kadar uyumak

                                    
                                    Demet Akalın, yakın dostu Mehmet Ali Erbil'le ilgili olarak şunları yazdı: 

"Mali uyan artık hadi ama ya! Tüm Cuma dualarınıza Mehmet Ali Erbil'i de ekler misiniz? "Ne uyumuşum kızım yaaa" de, hadi gerçekten yakışmıyor sana bu kadar uyumak."
Yakışmıyor sana bu kadar uyumak Demet Akalın, yakın dostu Mehmet Ali Erbil'le ilgili olarak şunları yazdı: "Mali uyan artık hadi ama ya! Tüm Cuma dualarınıza Mehmet Ali Erbil'i de ekler misiniz? "Ne uyumuşum kızım yaaa" de, hadi gerçekten yakışmıyor sana bu kadar uyumak."
"Taburcu olacak inşallah"

                                    
                                    Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında son bilgileri doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil sosyal medyadan verdi. Doktor Erbil yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: 


"Hepinize çok teşekkür ederim. Dua ediyorsunuz durumu soruyorsunuz. Anlık değişim olmadığı için her gün yazmıyorum.""Yoğun bakım süreci uzadı, bu kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ancak bu kadar ağır travmanın oluşturduğu hasarların onarılması zaman alıyor ve biraz daha sürecek gibi duruyor. Yoğun bakımda milimetrik hesaplarla çok iyi bir tedavi sürdürülüyor. Hepsi benim arkadaşlarım ve kardeşlerim. Beklemek zor ve yıpratıcı hepimiz için. Dua edeceğiz ve abim hastaneden taburcu olacak inşallah."
"Taburcu olacak inşallah" Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında son bilgileri doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil sosyal medyadan verdi. Doktor Erbil yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Hepinize çok teşekkür ederim. Dua ediyorsunuz durumu soruyorsunuz. Anlık değişim olmadığı için her gün yazmıyorum.""Yoğun bakım süreci uzadı, bu kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ancak bu kadar ağır travmanın oluşturduğu hasarların onarılması zaman alıyor ve biraz daha sürecek gibi duruyor. Yoğun bakımda milimetrik hesaplarla çok iyi bir tedavi sürdürülüyor. Hepsi benim arkadaşlarım ve kardeşlerim. Beklemek zor ve yıpratıcı hepimiz için. Dua edeceğiz ve abim hastaneden taburcu olacak inşallah."
Okan Kurt hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu

                                    
                                    Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Eylül ayında Okan Kurt'la bitirdiği evliliği hakkında konuşan Demet Akalın, eski eşi hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. "Kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim başımıza gelen şeyler talihsiz şeylerdi. Beni düşünmemiş hissiyatını kapıldım. Aslında benim eski eşim beni herkesten çok fazla düşünürdü. Ama kızım için vazgeçtim. Benim vicdanım rahat. Okan'ı zaman zaman özlüyorum."
Okan Kurt hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Eylül ayında Okan Kurt'la bitirdiği evliliği hakkında konuşan Demet Akalın, eski eşi hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. "Kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim başımıza gelen şeyler talihsiz şeylerdi. Beni düşünmemiş hissiyatını kapıldım. Aslında benim eski eşim beni herkesten çok fazla düşünürdü. Ama kızım için vazgeçtim. Benim vicdanım rahat. Okan'ı zaman zaman özlüyorum."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >