Demet Akalın'ın kıyafetlerinin fiyatı dudak uçuklattı

Demet Akalın
Demet Akalın

Okan Kurt'la olan evliliğini bitirdikten sonra kendisini işlerine adayan ve yoğun bir tempoya giren şarkıcı Demet Akalın, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı dikkat çekici bir görselle gündem olmuştu. Yaşadığı yerde meydana gelen küçük kazayla alakalı hikaye kısmından bir fotoğraf paylaşan Akalın, arabasının kapısının dışına bırakılan tuğlalara çarptığını belirtti ve şunları yazdı: "Arabamın kapısına tuğla boyan beyinsiz ana avrat! Ne istiyorsunuz oğlum benden!"

Evine haciz gelmesinin ardından boşanan Demet Akalın, tarzıyla yine dikkatlerine üzerine çekmeyi başardı. Nişantaşı'nda görüntülenen Akalın, üstündeki kıyafetlerin 70 bin TL'lik değeriyle dudak uçuklattı.

"Bana gelen hediyeleri topladım, şimdi kaçıyorum" açıklamasında bulunan ünlü şarkıcı, gelen hediyeleri çantalara doldurup arkadaşının yardımıyla bagajına koydu. Baştan aşağı dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini giyen Akalın'ın sokak tarzının toplam değeri 70 bin TL.

Okan Kurt'un baş harfi kaldı
Demet Akalın, geçtiğimiz ay boşandığı eski eşi Okan Kurt'un kendisine aldığı cipi kullanırken, baş harflerinden oluşan plakayı değiştirmemesi dikkatlerden kaçmadı.
Okan Kurt'un baş harfi kaldı Demet Akalın, geçtiğimiz ay boşandığı eski eşi Okan Kurt'un kendisine aldığı cipi kullanırken, baş harflerinden oluşan plakayı değiştirmemesi dikkatlerden kaçmadı.
"Benim tek kötü alışkanlığım marka"
"Benim tek kötü alışkanlığım marka. O da seyircime olan saygımdan. Eylül'de Amerika'ya gideceğim. 8-9 gün kalacağım, alışveriş yapacağım. Ama şimdi dolar yükseldi biraz evde olanları değerlendirmeye çalışacağım. Aldıktan sonra pişman olduğum hiçbir şey yok."
"Benim tek kötü alışkanlığım marka" "Benim tek kötü alışkanlığım marka. O da seyircime olan saygımdan. Eylül'de Amerika'ya gideceğim. 8-9 gün kalacağım, alışveriş yapacağım. Ama şimdi dolar yükseldi biraz evde olanları değerlendirmeye çalışacağım. Aldıktan sonra pişman olduğum hiçbir şey yok."
"Ne istiyorsunuz oğlum benden" 
Ünlü popçu Demet Akalın, son olarak başına gelen bir kaza sonrası sosyal medya hesabındaki tepki dolu bir paylaşımla gündem olmuştu. Arabasının yanına konulan tuğlalara bacağını çarpan ünlü şarkıcı, "Ne istiyorsunuz oğlum benden" diyerek isyan etti.
"Ne istiyorsunuz oğlum benden" Ünlü popçu Demet Akalın, son olarak başına gelen bir kaza sonrası sosyal medya hesabındaki tepki dolu bir paylaşımla gündem olmuştu. Arabasının yanına konulan tuğlalara bacağını çarpan ünlü şarkıcı, "Ne istiyorsunuz oğlum benden" diyerek isyan etti.
1 milyon bulunmuştu
Beykoz, Acarkent'te yıllardır oturduğu villasını geçtiğimiz yıl satan şarkıcı Demet Akalın'ın, eski evinde 1 milyon lira unuttuğu ve bunu da tadilat yapan işçilerin bulup kendisine getirdiği iddia edilmişti. Yatak odasındaki dolabın içinde bulunduğu iddia edilen para haberi asılsız çıkınca, Akalın çıldırmış, "Böyle bir paradan haberim yok" açıklamasında bulunmuştu.
1 milyon bulunmuştu Beykoz, Acarkent'te yıllardır oturduğu villasını geçtiğimiz yıl satan şarkıcı Demet Akalın'ın, eski evinde 1 milyon lira unuttuğu ve bunu da tadilat yapan işçilerin bulup kendisine getirdiği iddia edilmişti. Yatak odasındaki dolabın içinde bulunduğu iddia edilen para haberi asılsız çıkınca, Akalın çıldırmış, "Böyle bir paradan haberim yok" açıklamasında bulunmuştu.
6,5 yıllık evlilik 10 dakikada bitti
Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketinin işlerinin üç yıl önce bozulması nedeniyle mal varlıklarına haciz gelen ailenin borcu, 150 milyon liraya kadar dayandı. Ödenmeyen borcun 36 milyon TL'lik kısmı için ise geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ve Okan Kurt'un villasına haciz işlemi gerçekleştirildi. Zor günler geçiren Demet Akalın haciz geriliminin ardından 6,5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Çift, Beykoz Adliyesi'nde görülen dava sonucunda anlaşmalı olarak boşandı.
6,5 yıllık evlilik 10 dakikada bitti Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketinin işlerinin üç yıl önce bozulması nedeniyle mal varlıklarına haciz gelen ailenin borcu, 150 milyon liraya kadar dayandı. Ödenmeyen borcun 36 milyon TL'lik kısmı için ise geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ve Okan Kurt'un villasına haciz işlemi gerçekleştirildi. Zor günler geçiren Demet Akalın haciz geriliminin ardından 6,5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Çift, Beykoz Adliyesi'nde görülen dava sonucunda anlaşmalı olarak boşandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >