Diriliş Ertuğrul'da 'Gündoğdu' sürprizi

Engin Altan Düzyatan.
Engin Altan Düzyatan.

TRT'de yayınlanan çarşamba günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul sevenlerine sürpriz yapmaya hazırlanıyor. İlk sezonda karşımıza Ertuğrul'un abisi Gündoğdu karakteriyle çıkan ve daha sonraki bölümlerde diziden ayrılan Kaan Taşaner geri dönmek için yapım ekibiyle görüşmelere başladıklarını söyledi.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı, Hülya Korel, Didem Balçin, Hande Soral, Öykü Çelik, Nurettin Sönmez gibi oyuncuların bulunduğu zengin bir kadroya sahip olan Diriliş Ertuğrul yayınlandığı günden bu yana izlenme oranlarını gittikçe arttırıyor. Başarılı oyunculardan Hande Soral'ın sezon başında dahil olduğu diziye eski oyunculardan Didem Balçin geri dönmüş ve izleyenlere sürpriz olmuştu. Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dönem dizisinde Sinan Paşa karakterini canlandıran Engin Benli'nin de kadroya dahil olmasıyla güçlenen dizinin yapım ekibi izleyenlerinin karşısına bir sürprizle daha çıkmaya hazırlanıyor.

Hande Soral.
Hande Soral.

Körfezin en çok izlenen dizisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı bir konuşmada, "Kendi hikayemizi önce kendimiz anlatmalıyız. Körfez seyahatimde Diriliş dizisini anlata anlata bitiremediler. Ben de dedim ki 'Bunun devamı da gelecek" demişti. Diriliş Ertuğrul dizisi 10 Aralık 2014'ten beri tam 5 sezondur TRT ekranlarından Ertuğrul Gazi ve Osmanlı Devletinin kuruluş hikayesini aktarıyor. Dizide Ertuğrul Bey karakterini ünlü aktör Engin Altan Düzyatan canlandırıyor.

'Görüşmeler devam ediyor'

  • İlk sezon dizide başarılı bir performans sergileyen ve izleyenler tarafından da oldukça sevilen başarılı oyuncu Kaan Taşaner bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Taşaner,“Bildiğiniz gibi 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden ayrılmıştım, tekrar dönüş yapabilirim. Şu an net bir şey yok, görüşmeler devam ediyor, bakalım bekleyip göreceğiz” dedi. Oyuncu dizide rol gereği başka bir obaya göç etmiş ve bu şekilde diziden ayrılmıştı.

Kaan Taşaner.
Kaan Taşaner.

Yeni bölüm fragmanı yayınladı

Tüm bu gelişmelerin yanında dizi hız kesmeden devam ediyor. 135. bölümüyle ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı yayınladı. Toplam 2.165.823 görüntüleme alan fragman dizinin izlenme oranını da gözler önüne seriyor. Ayrıca yine baaşrılı performansıyla Engin Altan Düzyatan geçtiğimiz günlerde Ortadoğu'nun en önemli ödül törenlerinden biri olan Arap Festivali’nde (DIAFA-Distinctive International Arab Festivals Awards) “En İyi Uluslararası Oyuncu (Best International Actor)” ödülünü kazandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >