Diriliş Ertuğrul'dan kahreden haber! 3 oyuncu daha ayrılıyor

Diriliş
Diriliş

Diriliş Ertuğrul'da Sancar ve Bahardır'dan sonra 3 oyuncu daha ayrılıyor!

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a 3 isim veda ediyor. Cemal Hünal'ın canlandırdığı Ares karakteri, Titan ve Atsız karakterleri önümüzdeki hafta 103. bölümde Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacak.

3 oyuncu daha ayrılıyor!
Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da beklenen savaş resmen başlıyor. Diriliş Ertuğrul 103. son bölüm fragmanının ardından gelecek bölümde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Bu bölümde diziden ayrılan oyuncular arasında 3 yeni isim daha ekleniyor. Ertuğrul Postoğlu (Bahadır Bey), Gürbey İleri (Sancar), Aslıhan Güner (Karaca Hatun) ardından gelecek bölümde diziye iki oyuncu daha veda ediyor.
3 oyuncu daha ayrılıyor! Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da beklenen savaş resmen başlıyor. Diriliş Ertuğrul 103. son bölüm fragmanının ardından gelecek bölümde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Bu bölümde diziden ayrılan oyuncular arasında 3 yeni isim daha ekleniyor. Ertuğrul Postoğlu (Bahadır Bey), Gürbey İleri (Sancar), Aslıhan Güner (Karaca Hatun) ardından gelecek bölümde diziye iki oyuncu daha veda ediyor.
Cemal Hünal veda ediyor!
Ertuğrul Bey, çok istediği Karacahisar Kalesi'ni ele geçiriyor. Tekfur Ares'in kellesini alarak obaya geri dönüyor. Böylece Ares karakterini canlandıran başarılı oyuncu Cemal Hünal, diziye veda ediyor.
Cemal Hünal veda ediyor! Ertuğrul Bey, çok istediği Karacahisar Kalesi'ni ele geçiriyor. Tekfur Ares'in kellesini alarak obaya geri dönüyor. Böylece Ares karakterini canlandıran başarılı oyuncu Cemal Hünal, diziye veda ediyor.
Tinan 2. isim!
Diziye veda eden bir diğer isim ise,  Titan karakterini canlandıran Ogün Kaptanoğlu.
Tinan 2. isim! Diziye veda eden bir diğer isim ise, Titan karakterini canlandıran Ogün Kaptanoğlu.
3. veda eden isim Orhan Kılıç!
Üçüncü olarak veda eden isim ise, diziye katıldığı günden bu yana Atsız karakteri ile izleyiciye kendini sevdiren Orhan Kılıç.
3. veda eden isim Orhan Kılıç! Üçüncü olarak veda eden isim ise, diziye katıldığı günden bu yana Atsız karakteri ile izleyiciye kendini sevdiren Orhan Kılıç.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >