Diva'dan bomba haber! Sezonun merakla beklenen dizisinde rol alacak

Diva
Diva

Bülent Ersoy'dan bomba gibi haber! Ünlü sanatçı sezonun merakla beklenen dizisinde rol almaya hazırlanıyor

Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sezonun merakla beklenen dizisi Çukur'da konuk oyuncu olarak rol alacak.

Çukur dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Çukur dizisi ne zaman yayınlanacak?

Diva dizide oynayacak!
Show TV'de ekrana gelecek Çukur dizisinin ilk bölümünde, Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy yer alacak.
Diva dizide oynayacak! Show TV'de ekrana gelecek Çukur dizisinin ilk bölümünde, Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy yer alacak.
İdris Koçovalı'yı kırmadı!
Çukur'un ilk bölümünde Ercan Kesal'ın hayat verdiği İdris Koçovalı ile bir araya gelen Bülent Ersoy, Koçovalı'ya özel şarkı söyleyecek.
İdris Koçovalı'yı kırmadı! Çukur'un ilk bölümünde Ercan Kesal'ın hayat verdiği İdris Koçovalı ile bir araya gelen Bülent Ersoy, Koçovalı'ya özel şarkı söyleyecek.
Kadro sağlam!
Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.
Kadro sağlam! Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.
İçerde dizisinin devamı niteliğinde!
İçerde dizisinin devamı niteliğinde yayınlanacak dizi, 23 Ekim akşamı Show TV ekranlarında yayınlanacak.
İçerde dizisinin devamı niteliğinde! İçerde dizisinin devamı niteliğinde yayınlanacak dizi, 23 Ekim akşamı Show TV ekranlarında yayınlanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >