Diziseverler kahrolacak! 3 dizinin birden fişi çekiliyor

Dizi
Dizi

Diziseverleri kahredecek haber! 3 dizi de yayından kaldırılıyor

Final kararı! 

                                    Yeni sezon dizileriyle büyük hüsran yaşayan Kanal D'de, yaprak dökümü devam ediyor. Sezon sonu Mehmed Bir Cİhan Fatihi, Vatanım Sensin ve Siyah Beyaz Aşk dizilerinin final yapacağı iddia ediliyor.
Final kararı! Yeni sezon dizileriyle büyük hüsran yaşayan Kanal D'de, yaprak dökümü devam ediyor. Sezon sonu Mehmed Bir Cİhan Fatihi, Vatanım Sensin ve Siyah Beyaz Aşk dizilerinin final yapacağı iddia ediliyor.
Aynı anda 3 dizi bitiyor!

                                    Yüksek meblağlar harcanan dev prodüksiyonlu dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, reytinglerde istenen başarıyı yakalayamadı. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı dizinin, yayından kaldırılması kararı alındı. Aynı zamanda, büyük bir beğeni ile takip edilen Vatanım Sensin dizisinin de bu sezon final yapacağı iddia ediliyor.
Aynı anda 3 dizi bitiyor! Yüksek meblağlar harcanan dev prodüksiyonlu dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, reytinglerde istenen başarıyı yakalayamadı. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı dizinin, yayından kaldırılması kararı alındı. Aynı zamanda, büyük bir beğeni ile takip edilen Vatanım Sensin dizisinin de bu sezon final yapacağı iddia ediliyor.
Sezon sonu final yapacak!

                                    Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisi de reyting kurbanı olan yapımlar arasında. Beklenen patlamayı bir türlü yapamayan dizinin de, sezon sonu final yapması planlanıyor.
Sezon sonu final yapacak! Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisi de reyting kurbanı olan yapımlar arasında. Beklenen patlamayı bir türlü yapamayan dizinin de, sezon sonu final yapması planlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >