Doğallık ve profesyonelliğin bütünleşmiş hali: Ezgi Mola

Doğallık ve profesyonelliğin bütünleşmiş hali: Ezgi Mola
Doğallık ve profesyonelliğin bütünleşmiş hali: Ezgi Mola

Hayatın her alanında komik olmayı seçmiş şeklinde duyum ve tahminlerimiz var...

Figüranlık ile başladığı oyunculuğunu o kadar ilerletti ki, zamanla başrole yükseldi. Oyunculuğu geliştirmek ile olmaz deyip bir de yepyeni bir Ezgi oluverdi.

Onun Jason Statham hayranlığını ise artık bilmeyen yok. Bilmeyenleriniz varsa eğer bir de Gop çocuğu şarkısı var.

Doğal tavırları, duyarlı kişiliği ve çalışmalarıyla Ezgi Mola'ya daha yakından bakalım.

Konservatuarlı bir tiyatrocu
29 Mart 1983 tarihinde İstanbul da dünyaya geldi. Akademi İstanbul ve Müjdat Gezen'de aldığı tiyatro eğitiminin ardından oyunculuğa başladı. BKM Mutfak da aldığı eğitim ve sahnenin ardından şimdi Craft Tiyatro'da sahne alıyor.
Konservatuarlı bir tiyatrocu 29 Mart 1983 tarihinde İstanbul da dünyaya geldi. Akademi İstanbul ve Müjdat Gezen'de aldığı tiyatro eğitiminin ardından oyunculuğa başladı. BKM Mutfak da aldığı eğitim ve sahnenin ardından şimdi Craft Tiyatro'da sahne alıyor.
İlk ödül: Sadri Alışık Ödülleri
İdolüm dediği Türkan Şoray ile oynadığı Hayatımın Kadınısın filmindeki performansıyla Sadri Alışık Ödüllerinden En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü ile döndü.
İlk ödül: Sadri Alışık Ödülleri İdolüm dediği Türkan Şoray ile oynadığı Hayatımın Kadınısın filmindeki performansıyla Sadri Alışık Ödüllerinden En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü ile döndü.
Canım Ailem ile gelen tanınırlık
BKM Atölye süreci sonrasında gelen Canım Ailem, onu hem komediye yakıştırdı hem de şöhreti getirdi. Başarılı oyunculuğuyla da kendisini kısa sürede sevdirdi.
Canım Ailem ile gelen tanınırlık BKM Atölye süreci sonrasında gelen Canım Ailem, onu hem komediye yakıştırdı hem de şöhreti getirdi. Başarılı oyunculuğuyla da kendisini kısa sürede sevdirdi.
2. Ödül: 1. İsmail Cem Televizyon Ödülleri
Canım Ailem'deki rolüyle 2. kez En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülünü aldı. Bu ödülü alan ilk isim oldu. Yakın zamanda En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü almasını da bekliyoruz.
2. Ödül: 1. İsmail Cem Televizyon Ödülleri Canım Ailem'deki rolüyle 2. kez En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülünü aldı. Bu ödülü alan ilk isim oldu. Yakın zamanda En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü almasını da bekliyoruz.
Artık başrol: Celal ile Ceren
Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik dışında yazdığı ilk filmi olan Celal ile Ceren, Mola'ya hem sinemada hem de kariyerinde ilk başrolü getirdi. Buradaki performansıyla da komedi alanında aranan taze kan olduğunu ispat etmiş oldu.
Artık başrol: Celal ile Ceren Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik dışında yazdığı ilk filmi olan Celal ile Ceren, Mola'ya hem sinemada hem de kariyerinde ilk başrolü getirdi. Buradaki performansıyla da komedi alanında aranan taze kan olduğunu ispat etmiş oldu.
Arkadaşım Hoşgeldin ile tekrar BKM Sahne'de
Tolga Çevik ile rol aldıkları Patron Mutlu Son İstiyor'un ardından Çevik ile ekranın uzun soluklu komedi programı Arkadaşım Hoşgeldin'e geçiş yaptı. Bu program ile, öğrencisi olduğu BKM'ye de geri dönüş yapmış oldu.
Arkadaşım Hoşgeldin ile tekrar BKM Sahne'de Tolga Çevik ile rol aldıkları Patron Mutlu Son İstiyor'un ardından Çevik ile ekranın uzun soluklu komedi programı Arkadaşım Hoşgeldin'e geçiş yaptı. Bu program ile, öğrencisi olduğu BKM'ye de geri dönüş yapmış oldu.
Kocan Kadar Konuş ve yeni bir Ezgi
2 seri halinde çekilen Kocan Kadar Konuş filmindeki Efsun rolüyle kendisini değiştirmeyi başaran Mola, bu rolüyle o kadar sempatikti ki; bir rol içerisinde birbirinden farklı karakterlere bürünebiliyordu.
Kocan Kadar Konuş ve yeni bir Ezgi 2 seri halinde çekilen Kocan Kadar Konuş filmindeki Efsun rolüyle kendisini değiştirmeyi başaran Mola, bu rolüyle o kadar sempatikti ki; bir rol içerisinde birbirinden farklı karakterlere bürünebiliyordu.
Sosyal medyada oldukça aktif!
Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Mola, kendisine gelen yorumlara da yanıt evrmekten geri durmuyor. Oldukça duyarlı ve hayvanlar ile ilgili hiçbir sorumluluktan kaçınmıyor.
Sosyal medyada oldukça aktif! Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Mola, kendisine gelen yorumlara da yanıt evrmekten geri durmuyor. Oldukça duyarlı ve hayvanlar ile ilgili hiçbir sorumluluktan kaçınmıyor.
Tam bir Jason Statham hayranı!
Tam bir Jason Statham hayranı!
Hep onun hayranı olacak değil ya! O da bir hayran olarak Jason Statham fotoğraflarını yorumlarıyla renklendiriyor.
Hep onun hayranı olacak değil ya! O da bir hayran olarak Jason Statham fotoğraflarını yorumlarıyla renklendiriyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >