Dünyaca ünlü kahveci hakkındaki gerçeği duymaya hazır mısınız?

Starbucks
Starbucks

İşte dünyaca ünlü kahveci hakkında bilinmeyenler!

Günümüz dünyasına markalar hükmediyor durumda. Bunlardan belki de en popüler olanı dünyaca ünlü kahve markası Starbucks... İşte dünyaca ünlü kahveci hakkında bilinmeyenler!

Yalnızca kahve çekirdeği sunuyordu
Starbucks, sadece küçük bir mağazadan dünyanın en kaliteli, taze kavrulmuş kahve çekirdeklerini sunuyordu.
Yalnızca kahve çekirdeği sunuyordu Starbucks, sadece küçük bir mağazadan dünyanın en kaliteli, taze kavrulmuş kahve çekirdeklerini sunuyordu.
Denizcilik geleneğinden geliyor
Moby Dick'ten ilham alınan logosu, eski kahve tüccarlarının denizcilik geleneği ve açık denize olan aşklarından geliyor.
Denizcilik geleneğinden geliyor Moby Dick'ten ilham alınan logosu, eski kahve tüccarlarının denizcilik geleneği ve açık denize olan aşklarından geliyor.
"St" kelimeleri ile akılda kalması amaçlandı
Dünyanın en büyük kahve markası Starbucks'un kurucusu Gordon Bowker, marka için güçlü bir etki yaratacağını düşünerek "st" ile başlayan kelimeler düşündü.
"St" kelimeleri ile akılda kalması amaçlandı Dünyanın en büyük kahve markası Starbucks'un kurucusu Gordon Bowker, marka için güçlü bir etki yaratacağını düşünerek "st" ile başlayan kelimeler düşündü.
"Eski bir maden kenti"
Bir yakını, eski bir maden kenti olan Starbo'dan bahsedince, Bowker'ın aklına Moby-Dick'teki Starbuck geldİ.
"Eski bir maden kenti" Bir yakını, eski bir maden kenti olan Starbo'dan bahsedince, Bowker'ın aklına Moby-Dick'teki Starbuck geldİ.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >