Ebru Gündeş'ten Serenay Sarıkaya yorumu: Mesleğimizi elimizden alacak

Ebru Gündeş, kendi şarkısını yorumlayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın sesine hayran kaldı.
Ebru Gündeş, kendi şarkısını yorumlayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın sesine hayran kaldı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola'nın YouTube kanalında Ebru Gündeş'in 'Söyleyin' şarkısını yorumladı. Videoyu izleyen Ebru Gündeş, genç oyuncu Serenay Sarıkaya'yı yere göğe sığdıramadı.

Önceki gün Kıbrıs'ta sahneye çıkan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Gündeş, genç oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Ezgi Mola'nın YouTube kanalında söylediği şarkıya da değindi. Sarıkaya'nın yorumladığı 'Söyleyin' şarkısını dinleyen Gündeş, Serenay'ın sesine hayran kaldı.

"Sesine hayran kaldım"
Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Ebru Gündeş, önceki gün Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Gündeş, 'Söyleyin' şarkısını yorumlayan oyuncu Serenay Sarıkaya'yı izlediğini ve sesine hayran kaldığını söyledi.
"Sesine hayran kaldım" Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Ebru Gündeş, önceki gün Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Gündeş, 'Söyleyin' şarkısını yorumlayan oyuncu Serenay Sarıkaya'yı izlediğini ve sesine hayran kaldığını söyledi.
"İşimizi elimizden alacak"
Oyuncu Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola'nın YouTube kanalında Ebru Gündeş'in 'Söyleyin' şarkısını yorumladı. Videoyu izleyen Ebru Gündeş, Serenay Sarıkaya'yı yere göğe sığdıramadı. "Serenay'ı dinledim, sesine bayıldım. Harika. İşimizi elimizden alacak."
"İşimizi elimizden alacak" Oyuncu Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola'nın YouTube kanalında Ebru Gündeş'in 'Söyleyin' şarkısını yorumladı. Videoyu izleyen Ebru Gündeş, Serenay Sarıkaya'yı yere göğe sığdıramadı. "Serenay'ı dinledim, sesine bayıldım. Harika. İşimizi elimizden alacak."
Demet Akalın'a gönderme yapmıştı
Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın paylaşımı, hayranlarını kahkahaya boğmuştu. İmla ve yazım kurallarında sık sık hata yapan yakın arkadaşı Demet Akalın'a paylaşım üzerinden gönderme yapan Mola, sosyal medyayı salladı.
Demet Akalın'a gönderme yapmıştı Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın paylaşımı, hayranlarını kahkahaya boğmuştu. İmla ve yazım kurallarında sık sık hata yapan yakın arkadaşı Demet Akalın'a paylaşım üzerinden gönderme yapan Mola, sosyal medyayı salladı.
"Akalın'ın Türkçe ile imtihanı"
Demet Akalın'ın Türkçe ile olan imtihanı, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın diline düştü. Akalın'ın yaptığı imla hataları sosyal medyada alay konusu olurken, Instagram'da fenomen bir sayfanın paylaştığı "-de, -da ayırmamasına rağmen hala arkadaşın olan birini etiketle" gönderisine Demet Akalın'ı etiketledi. Ezgi Mola'nın bu paylaşımı, takipçilerini kahkahaya boğdu.
"Akalın'ın Türkçe ile imtihanı" Demet Akalın'ın Türkçe ile olan imtihanı, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın diline düştü. Akalın'ın yaptığı imla hataları sosyal medyada alay konusu olurken, Instagram'da fenomen bir sayfanın paylaştığı "-de, -da ayırmamasına rağmen hala arkadaşın olan birini etiketle" gönderisine Demet Akalın'ı etiketledi. Ezgi Mola'nın bu paylaşımı, takipçilerini kahkahaya boğdu.
Enis Arıkan'la komik videolar çekiyor
Yakın arkadaşı Enis Arıkan'la komik videolar çekip sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, bu kez kendini yerden yere vurdu. Organize İşler 2 filminde boy göstermeye hazırlanan oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilginç bir itirafta bulunarak "Makyaj güzeliyim" demişti.
Enis Arıkan'la komik videolar çekiyor Yakın arkadaşı Enis Arıkan'la komik videolar çekip sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, bu kez kendini yerden yere vurdu. Organize İşler 2 filminde boy göstermeye hazırlanan oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilginç bir itirafta bulunarak "Makyaj güzeliyim" demişti.
"Ben makyaj güzeliyim"
Sosyal medyayı aktif kullanan kullanan ünlüler arasında yer alan ünlü Ezgi Mola, son paylaşımıyla kendisiyle dalga geçmişti. Mola, makyajsız videosunu paylaşarak "Makyaj güzeliyim" açıklamasında bulundu.
"Ben makyaj güzeliyim" Sosyal medyayı aktif kullanan kullanan ünlüler arasında yer alan ünlü Ezgi Mola, son paylaşımıyla kendisiyle dalga geçmişti. Mola, makyajsız videosunu paylaşarak "Makyaj güzeliyim" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >