Ekran tarihinin değiştirilmesi teklif dahi edilemez üçlüleri

​Ekran tarihinin değiştirilmesi teklif dahi edilemez üçlüleri
​Ekran tarihinin değiştirilmesi teklif dahi edilemez üçlüleri

Birini birinden ayıramazsınız, hepsi birbirini hatırlatır.

Daha önce sizlere ekranın değiştirilmesi dahi teklif edilemeyecek olan ikililerini derlemiştik.

Bu sefer de bir sayı arttırıyor ve üçlüleri sizler ile buluşturuyoruz.

İşte televizyon, müzik ve spor dünyasının unutulmaz üçlüler.

İzel - Çelik - Ercan
Her ne kadar dağılmış olsalar da, bir dönem onlardan herhangi birini görünce akla direk diğeri gelirdi. Bugün halen daha eski şarkıları ile de sevilen ve dinlenen 3'lü de unutulmazlar arasındaki yerlerini alıyor.
İzel - Çelik - Ercan Her ne kadar dağılmış olsalar da, bir dönem onlardan herhangi birini görünce akla direk diğeri gelirdi. Bugün halen daha eski şarkıları ile de sevilen ve dinlenen 3'lü de unutulmazlar arasındaki yerlerini alıyor.
Cemre - Eren - Yasemin
Çocukluk yıllarında başlayan konservatuar eğitimleriyle birbirlerinin hayatına dahil olan bu kızlar, Grup Hepsi ile devam eden ilişkilerini işe de taşımıştı. 4'lü olarak tanınsalar da onların kendi içlerindeki 3'lü samimiyetleri iş ilişkilerinin de üstünde devam ediyor.
Cemre - Eren - Yasemin Çocukluk yıllarında başlayan konservatuar eğitimleriyle birbirlerinin hayatına dahil olan bu kızlar, Grup Hepsi ile devam eden ilişkilerini işe de taşımıştı. 4'lü olarak tanınsalar da onların kendi içlerindeki 3'lü samimiyetleri iş ilişkilerinin de üstünde devam ediyor.
Eser - İbrahim - Oğuzhan
Çocukluktan başlayan dostlukları, BKM Mutfak ile iş hayatına da yansımış zamanla 3 Adam adıyla anılmalarına sebep olmuştu. Birini görsek diğeri muhakkak aklımıza gelir.
Eser - İbrahim - Oğuzhan Çocukluktan başlayan dostlukları, BKM Mutfak ile iş hayatına da yansımış zamanla 3 Adam adıyla anılmalarına sebep olmuştu. Birini görsek diğeri muhakkak aklımıza gelir.
Metin - Ali - Feyyaz
Müzikte Mahzar-Fuat-Özkan ne demek ise, futbolda da Metin-Ali-Feyyaz o demekti. Başka söze gerek yok sanırız.
Metin - Ali - Feyyaz Müzikte Mahzar-Fuat-Özkan ne demek ise, futbolda da Metin-Ali-Feyyaz o demekti. Başka söze gerek yok sanırız.
Mazhar - Fuat - Özkan
Uzun yıllar farklı gruplar da ortak işler yaptıktan sonra bir araya gelen bu muhteşem 3'lü, o kadar uyumlulardı ki yaptıkları her albüm ve şarkı ile bir öncekinin üstüne çıkmayı ve farklı olmayı başarmışlardı. Solo çalışmalar yapsalar da hiçbir zaman birbirlerinden ayrı düşünülemediler.
Mazhar - Fuat - Özkan Uzun yıllar farklı gruplar da ortak işler yaptıktan sonra bir araya gelen bu muhteşem 3'lü, o kadar uyumlulardı ki yaptıkları her albüm ve şarkı ile bir öncekinin üstüne çıkmayı ve farklı olmayı başarmışlardı. Solo çalışmalar yapsalar da hiçbir zaman birbirlerinden ayrı düşünülemediler.
Müslüm Gürses - Ferdi Tayfur - Orhan Gencebay
Arabesk müzikte "baba" kavramını oluşturan 3 önemli ismi oluşturdular. Bugün halen daha biri anılsa akla muhakkak diğeri gelecektir.
Müslüm Gürses - Ferdi Tayfur - Orhan Gencebay Arabesk müzikte "baba" kavramını oluşturan 3 önemli ismi oluşturdular. Bugün halen daha biri anılsa akla muhakkak diğeri gelecektir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >