Elçin Sangu: Fantastik bir iş yapıyorum

Elçin Sangu
Elçin Sangu

Başrolünde oynadığı Kiralık Aşk dizisiyle izleyicilerin büyük beğenisini toplayan ünlü oyuncu Elçin Sangu yakın zamanda çekimlerine başladığı 'Türkiye'nin ilk vampir filmi' olma özelliğini taşıyan dizisi için konuştu. Sangu, "Yıllardır fantastik bir iş yapmak istiyordum, özellikle vampir hikayelerine bayıldığım için hiç şüphesiz tam benim yapmak isteyeceğim şeydi ve projeye dahil olan ilk karakter ben oldum" dedi.

Merakla beklenen vampir dizisi “Yaşamayanlar”ın başrolünde yer alan ve Mia karakterine hayat verecek olan Elçin Sangu, yeni projesi hakkında konuştu.

Sangu, 8 bölüm sürecek projeye dahil oluş süreci ve proje hakkında düşünceleriyle ilgili şöyle dedi: “Yaşamayanlar projesinin yapılacağını duyduğumda ajansım aracılığıyla iletişime geçip “Merhaba Ben Mia” diyerek gittim. Çünkü yıllardır fantastik bir iş yapmak istiyordum, özellikle vampir hikayelerine bayıldığım için hiç şüphesiz tam benim yapmak isteyeceğim şeydi ve projeye dahil olan ilk karakter ben oldum."

"Daha önce yapılmamış olması sebebiyle riskleri de vardı ama hiç düşünmedim, çünkü bence önemli olan yeni şeyler denemekten korkmamak ve tüm olabilecek tepkilere rağmen cesur eylemler ve işlere adım atabilmek... Bu işin başarısından çok cesareti takdir edilecek. Bu proje için en başından beri düşüncem; biz yapalım ve alternatif işler çoğalsın, daha iyileri de yapılsın, geleceğe umutla bakalım.”


Dizinin Konusu

164 yaşında genç bir vampir olan Mia (Elçin Sangu), akıl hocası Karmen’in (Selma Ergeç) önderliğinde, aklındaki planı gerçekleştirmek için İstanbul’a gelir. Amacı kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi (Kerem Bürsin) öldürüp yeniden insan olmaktır fakat tarihin en güçlü vampirlerinden biri olan Dmitry’yi öldürmek sandığı kadar kolay olmayacaktır. Karanlık geçmişine sırtını dönmüş olan kadim vampir Numel (Birkan Sokullu) de, bu amaç uğruna Mia ve Karmen’le ittifak kurar. Tutku ve nefreti, yaşam ve ölümsüzlüğü, iyilik ve kötülüğü birbirinden ayıran sınırların belirsizleştiği bu evrende, işler gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. Ve hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia’nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağı sorusudur.

İşte dizinin ilk fragmanı:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >