Emrah'ın İstanbul'u terk etme nedeni ortaya çıktı

Emrah
Emrah

Başrollerini Burcu Kıratlı ile paylaştığı 'Aşk ve Mavi' dizisinden ayrılan şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın daha önce yapımcıdan zam istediği, ancak istediği rakamı alamayınca ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Diziden ayrılan Emrah, ailesiyle birlikte İstanbul'dan Bodrum'a yerleşti.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Aşk ve Mavi' dizisinden istediği zammı alamadığı için ayrılan Emrah, geçtiğimiz gün eşi Sibel Erdoğan'la Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü sanatçı, diziden ayrıldıktan sonra eşiyle birlikte Bodrum'a taşındığını söyledi.

"Artık Bodrum'dayız"

Keyifli olduğu gözlenen şarkıcı, "Bu zamana kadar sadece yaz aylarını Bodrum'da geçiriyorduk ama bundan sonra kışın da orada yaşayacağız. İşimiz olduğu zaman İstanbul'a geleceğiz. Artık oradayız" açıklamasını yaptı.

'İstediği zammı alamayınca ayrıldı' iddiası
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, Aşk ve Mavi dizisinin 74. bölümünde veda etti. Aşk ve Mavi'nin başrol oyuncusu şarkıcı Emrah, aldığı ücrete istediği zammın geri çevrilmesinden sonra diziden ayrılma kararı almıştı.
'İstediği zammı alamayınca ayrıldı' iddiası Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, Aşk ve Mavi dizisinin 74. bölümünde veda etti. Aşk ve Mavi'nin başrol oyuncusu şarkıcı Emrah, aldığı ücrete istediği zammın geri çevrilmesinden sonra diziden ayrılma kararı almıştı.
Ölerek diziye veda etti
Atv'deki Aşk ve Mavi dizisi, son olarak 19 Ekim Cuma akşamı nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Burcu Kıratlı ve Emrah Erdoğan'ın başrollerinde Aşk ve Mavi'nin son bölümünde Cemal, kavga ettiği Ali'yi yanlışlıkla öldürdü. Cemal, boğazını sıkan Ali'yi ittirdi ve kafasını taşa çarptı. Cemal, Ali'nin ölümüyle büyük bir şok yaşadı.
Ölerek diziye veda etti Atv'deki Aşk ve Mavi dizisi, son olarak 19 Ekim Cuma akşamı nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Burcu Kıratlı ve Emrah Erdoğan'ın başrollerinde Aşk ve Mavi'nin son bölümünde Cemal, kavga ettiği Ali'yi yanlışlıkla öldürdü. Cemal, boğazını sıkan Ali'yi ittirdi ve kafasını taşa çarptı. Cemal, Ali'nin ölümüyle büyük bir şok yaşadı.
Yerine Keremcem geldi
Yerine gelecek isim belli oldu Emrah'ın ardından başrolü üstlenecek kişi belli oldu. Emrah'ın yerine, ünlü isim Keremcem'in gelmesi planlanıyor. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman'ı oynayacak Keremcem, Göreçki ailesinde köklü değişiklere sebep olacak ve yer yerinden oynayacak.
Yerine Keremcem geldi Yerine gelecek isim belli oldu Emrah'ın ardından başrolü üstlenecek kişi belli oldu. Emrah'ın yerine, ünlü isim Keremcem'in gelmesi planlanıyor. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman'ı oynayacak Keremcem, Göreçki ailesinde köklü değişiklere sebep olacak ve yer yerinden oynayacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >