Engin Altan Düzyatan'dan 'Osman Gazi' açıklaması

Engin Altan Düzyatan dizi dışında yarışma programı sunuyor.
Engin Altan Düzyatan dizi dışında yarışma programı sunuyor.

5 yıldır ekran macerasına devam eden Diriliş Ertuğrul dizisi 29 Mayıs itibariyle sona erecek. Dizi serinin devamı olarak Osman Gazi'yi yayınlamaya başlayacak. Diriliş'in başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan Osman Bey'i Burak Özçivit'in oynamasıyla ilgili olarak, ''Burak kardeşim de hakkını verecek, inanıyorum'' dedi.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Korel, Hande Soral gibi isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul 5 yıl süren ekran yolculuğunu bitirmeye hazırlanıyor. 29 Mayıs da final verecek olan dizi Osman Gazi'nin hayatının anlatıldığı ve Burak Özçivit'in yer alacağı yeni bir seri ile seyircinin karşısında olacak.

'Burak kardeşim hakkını verir'

Dizinin mayında final yapmasından sonra dinleneceğini söyleyen Engin Altan Düzyatan,

“Dizi bitiyor, dinleneceğim. Ailemle vakit geçireceğim” dedi. Başarılı oyuncu Burak Özçivit’in başrolünü paylaşacağı ‘Osman Gazi’ adıyla yeniden başlayacak olan dizi hakkında Düzyatan, “Burak kardeşim de hakkını verecek, inanıyorum” dedikten sonra eşi ile arabasına binerek evlerinin yolunu tuttu.

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar.
Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar.

Osman Gazi ile dönüyor

Diriliş Ertuğrul dizisi bu yıl itibariyle 'Osman Gazi' ismiyle devam edecek. Engin Altan Düzyatan'ın 'Ertuğrul' rolünde başarılı bir performans sergilemesinin ardından Osman Gazi karakterini canladırması için dizinin ekibi Burak Özçivit ile anlaştı.

Gelen bilgilere göre Özçivit rolü için oldukça sıkı çalışıyor. Oyuncu, İstanbul'daki Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'ni gezip dizi için Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.
Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >