Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman başlayacak! İşte yanıtı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrolünde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonuna ne zaman başlayacak. İşte yanıtı...

Dördüncü sezonuna girmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Dördüncü sezonu başlayacak olan dizinin yeni sezonuna başlayacağı tarih tam olarak netleşmedi ancak dizinin Eylül ayında yeni sezonuna başlaması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Sanem Çelik başrolde yer alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın konusu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Hızır Çakırbeyli genç yaştan itibaren karanlık işlerle uğraşmakta ve yer altı dünyasının ünlü bir mafya babası olmak için çabalamaktadır. Yaşadığı karanlık dünya Hızır’ın uzak olduğu bir hayat değildir. Karanlık dünya ile içli dışlı olan Çakırbeyli bulunduğu konumdan yaşadığı hayattan oldukça memnundur. Bulunduğu karanlık dünyada “reis” olarak tanınan, adlandırılan Hızır Çakırbeyli, ağabeyi öldükten sonra onun yerine bu mafya masasına oturmuştur. Her şey Hızır Çakırbeyli!nin istediği şekilde ilerlerken Çakırbeyli ağabeyinin katilini bulma girişimine başlar ancak bilmediği bir şey var ki o da mafya masa lideri Ünal Kaplan’ın ağabeyini öldürmüş olmasıdır. Bir arada toplanıp kaçak silah üreten mafya ekibi dışarıya silah satmaktadır. Devlet kaçak silah satın almak için masa lideri Ünal Kaplan ile anlaşma sağlamaya çalışır ancak Ünal Kaplan buna pek yanaşmaz. Devlet Hızır Çakırbeyli ile işbirliği yapmaya karar verir. Çakırbeyli devlet ile işbirliği yapmaya sıcak bakmaktadır ve isteklerini kabul eder. Ancak devletin başka bir isteği daha vardır o da Ünal Kaplan’ın liderliğini sonlandırıp Hızır Çakırbeyli’yi masa lideri yapmaktır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >