Estetiksiz halini görenler Hande Ataizi'ni tanımakta zorlanıyor

Hande Ataizi
Hande Ataizi

Ünlü isimlerin birçoğu, yıllar geçse de zamana meydan okuyarak genç kalmayı başarıyor. Büyük bir çoğunluğu estetik harikası olan ünlü isimlere, iddialı söylemleriyle sık sık gündem olan Hande Ataizi de eklendi.

Geçtiğimiz yıl RTÜK'ün yasağını delip izdivaç programı sunan Hande Ataizi'nin estetiksiz halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

İşte Hande Ataizi'nin estetiksiz hali!

İşte estetiksiz hali!

                                    Bir dönem izdivaç programı sunan ünlü isim Hande Ataizi'nin bu halini görenler, gözlerine inanamadı.
İşte estetiksiz hali! Bir dönem izdivaç programı sunan ünlü isim Hande Ataizi'nin bu halini görenler, gözlerine inanamadı.
Asıl adı Ayşe Hande

                                    Ayşe Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa’da Bursa’lı bir ailenin kızı olarak doğdu. Ataizi’nin öz babası Mehmet Ali Ataizi mimar, annesi Nermin Çelen ise Uludağ Üniversitesi'nde Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde profesördür. Hande Ataizi üç yaşındayken annesiyle babası ayrılır ve Hande'nin hayatı, asıl o günden sonra başlar.
Asıl adı Ayşe Hande Ayşe Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa’da Bursa’lı bir ailenin kızı olarak doğdu. Ataizi’nin öz babası Mehmet Ali Ataizi mimar, annesi Nermin Çelen ise Uludağ Üniversitesi'nde Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde profesördür. Hande Ataizi üç yaşındayken annesiyle babası ayrılır ve Hande'nin hayatı, asıl o günden sonra başlar.
Konservatuvar mezunudur

                                    İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlayan Hande, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Profesyonel oyunculuğa Kenter Tiyatrosunda başlayıp 3 yıl devam etmiş; bu arada Yeşilçam'la tanışmıştır.
Konservatuvar mezunudur İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlayan Hande, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Profesyonel oyunculuğa Kenter Tiyatrosunda başlayıp 3 yıl devam etmiş; bu arada Yeşilçam'la tanışmıştır.
Sinemaya “Mum Kokulu Kadınlar” filmiyle başlamıştır

                                    Özel TV kanallarından gelen dizi tekliflerini değerlendiren ünlü isim, sinemaya 1996 yılında oynadığı “Mum Kokulu Kadınlar” filmiyle başlamış, ünlenmiş ve bu filmdeki rolüyle ‘Altın Portakal’ almıştır.
Sinemaya “Mum Kokulu Kadınlar” filmiyle başlamıştır Özel TV kanallarından gelen dizi tekliflerini değerlendiren ünlü isim, sinemaya 1996 yılında oynadığı “Mum Kokulu Kadınlar” filmiyle başlamış, ünlenmiş ve bu filmdeki rolüyle ‘Altın Portakal’ almıştır.
Sanat dünyasının önemli ikililerinden oldular

                                    Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra, çok sayıda televizyon programının da sunuculuğunu yapmıştır. Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer alan çift, sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır.
Sanat dünyasının önemli ikililerinden oldular Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra, çok sayıda televizyon programının da sunuculuğunu yapmıştır. Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer alan çift, sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır.
İlk evliliği 24 saat sürdü

                                    İlk evliliğini 4 Ağustos 2004 tarihinde Fethi Pekin ile yapmıştır ve bu evlilik 24 saat sürmüştür. 2004 yılında bir avukatın oğlu olan Fethi Pekin ile evlenen Hande Ataizi, eşinden 1 gün sonra boşandı. Ayrılığın gerçeklerini yıllar sonra anlatan Ataizi, evlilik sözleşmesinin evliliğini bitirdiğini itiraf etmişti.
İlk evliliği 24 saat sürdü İlk evliliğini 4 Ağustos 2004 tarihinde Fethi Pekin ile yapmıştır ve bu evlilik 24 saat sürmüştür. 2004 yılında bir avukatın oğlu olan Fethi Pekin ile evlenen Hande Ataizi, eşinden 1 gün sonra boşandı. Ayrılığın gerçeklerini yıllar sonra anlatan Ataizi, evlilik sözleşmesinin evliliğini bitirdiğini itiraf etmişti.
2012'de ikinci kez nikah masasına oturdu

                                    İkinci evliliğini, 8 Eylül 2012 tarihinde Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile gerçekleştirdi.
2012'de ikinci kez nikah masasına oturdu İkinci evliliğini, 8 Eylül 2012 tarihinde Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile gerçekleştirdi.
"Dünyama hoş geldin canım yavrum"

                                    8 Eylül 2012 tarihinde Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile evlenen ünlü sanatçı Hande Ataizi, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe aslan anlamına gelen "Leon" adı veren Ataizi, mutluluğunu "Dünyama hoş geldin canım yavrum" notuyla Instagram hesabından duyurmuştu.
"Dünyama hoş geldin canım yavrum" 8 Eylül 2012 tarihinde Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile evlenen ünlü sanatçı Hande Ataizi, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe aslan anlamına gelen "Leon" adı veren Ataizi, mutluluğunu "Dünyama hoş geldin canım yavrum" notuyla Instagram hesabından duyurmuştu.
İkinci evlilik de uzun sürmedi

                                    "Bugün hayatımın yeni bir evresine attığım adımı, ilk kez sizle paylaşmak istedim. Yedi yıllık eşim ve biricik oğlum Leon’un babası Benjamin Harvey ile karşılıklı anlaşarak evliliğimizi sonlandırma kararı aldık. Ama üçümüzü yine hep beraber görmeye devam edeceksiniz. Leon’un anne ve babası olarak yemeklerde, parklarda, okulda... Aramızdaki dostluk ve arkadaşlık ilişkisi boşanmayla bitmeyecek kadar sağlam. Her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir sonu da var. Yeter ki sevgi, saygı ve dostluk hayatımızdan eksilmesin.."
İkinci evlilik de uzun sürmedi "Bugün hayatımın yeni bir evresine attığım adımı, ilk kez sizle paylaşmak istedim. Yedi yıllık eşim ve biricik oğlum Leon’un babası Benjamin Harvey ile karşılıklı anlaşarak evliliğimizi sonlandırma kararı aldık. Ama üçümüzü yine hep beraber görmeye devam edeceksiniz. Leon’un anne ve babası olarak yemeklerde, parklarda, okulda... Aramızdaki dostluk ve arkadaşlık ilişkisi boşanmayla bitmeyecek kadar sağlam. Her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir sonu da var. Yeter ki sevgi, saygı ve dostluk hayatımızdan eksilmesin.."
Sunuculuk kariyerine devam ediyor
Kanal D ekranlarında yayınlanan, Hande Ataizi'nin sunuculuğunu yaptığı 4 Kadın Zamanı programı, çok yakında ekrana veda edecek. Seda Akgül’ün ayrılmasından sonra bir süredir reytingleri de düşen programın final yapmasına karar verildi. Yerine ise teve2 kanalında öne çıkan haberleriyle dikkat çeken bir program geliyor.


Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2.Sayfa, teve2’den Kanal D’ye transfer oldu.
Sunuculuk kariyerine devam ediyor Kanal D ekranlarında yayınlanan, Hande Ataizi'nin sunuculuğunu yaptığı 4 Kadın Zamanı programı, çok yakında ekrana veda edecek. Seda Akgül’ün ayrılmasından sonra bir süredir reytingleri de düşen programın final yapmasına karar verildi. Yerine ise teve2 kanalında öne çıkan haberleriyle dikkat çeken bir program geliyor. Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2.Sayfa, teve2’den Kanal D’ye transfer oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >