Fahriye Evcen: Karan beni biraz zorladı

Fahriye Evcen İlk kez anne olmaya hazırlanıyor.
Fahriye Evcen İlk kez anne olmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit, Cem Yımaz'ın stand-up gösterisini izlemeye gittiler. Hamile olan ve son ayına giren Evcen gösteri de gülme krizine girince, ''Çok güldüm. Karan bana zor anlar yaşattı'' dedi. Çift doğacak bebeklerine Karan adını vereceklerini açıklamıştı.

Burak Özçivit ve kendisi gibi oyuncu olan Yaprak Dökümü dizisiyle ilk kez karşımıza çıkan Fahriye Evcen geçtiğimiz yıl gösterişli bir törenle dünyaevine girdi. Evcen evliliğinin ardından müjdeli haberi vererek hamile olduğunu açıklamıştı. Hamileliğinde son ayına giren oyuncu, Cem Yılmaz'ın gösterisinde görüntülendi.

'Çok güldüm'

Burak Özçivit ve dokuz aylık hamile eşi Fahriye Evcen, korka korka Cem Yılmaz’ı seyretti. Gösteri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, gösteriyi çok beğendiklerini, çok güldüklerini söylerken Fahriye Evcen, “Gösterinin sonlarına doğru Karan biraz beni zorladı. Çok tekmeledi” şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Cem Yılmaz'ın gösterisinde görüntülendi.
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Cem Yılmaz'ın gösterisinde görüntülendi.

'İnşallah doğuma gitmeyiz'

Başta biraz çekindiklerini söyleyen Özçivit, “Gösteriyi izlemeye gidiyoruz inşallah oradan da hastaneye, doğuma gitmeyiz diye düşündük” açıklamasında bulunurken, anne olmasına sayılı günler kalan Fahriye Evcen, hamilelik süreciyle ilgili konuştu. Hamilelik boyunca eşi Burak Özçivit’in kendisine hep destek olduğunu söyleyen Fahriye Evcen, “Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Her şey yolunda. Karan’ı kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz” dedi. Çift, daha sonra VIP araçlarına binerek Maslak’tan ayrıldı.

Evcen ve Özçivit çifti, doğum için gün sayıyor.
Evcen ve Özçivit çifti, doğum için gün sayıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >