Fahriye ve Burak'tan bebek müjdesi!

Özçivit
Özçivit

Ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten bebek müjdesi!

Fahriye Evcen, arabalarının plakasındaki 'A' harfini doğacak bebeğin adı olarak yorumlayan muhabirlere, "Çok fenasınız, zamanı geldiğinde çocuk yapmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Fahriye'den bebek açıklaması!
Ünlü oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Aracının plakasının 'FBA' olması üzerine bebek sorusu sorulan Fahriye, bebek istediklerinin müjdesini verdi. Evcen, yeni aldıkları araç plakasının FBA olmasıyla ilgili, 'A' harfinin ne anlama geldiğini soran ve konuyu bebeğe yorumlayan gazetecilere, "Çok fenasınız. Tamamen tesadüf. Zamanı geldiğinde mutlaka çocuk yapmak istiyoruz" yanıtını verdi.
Fahriye'den bebek açıklaması! Ünlü oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Aracının plakasının 'FBA' olması üzerine bebek sorusu sorulan Fahriye, bebek istediklerinin müjdesini verdi. Evcen, yeni aldıkları araç plakasının FBA olmasıyla ilgili, 'A' harfinin ne anlama geldiğini soran ve konuyu bebeğe yorumlayan gazetecilere, "Çok fenasınız. Tamamen tesadüf. Zamanı geldiğinde mutlaka çocuk yapmak istiyoruz" yanıtını verdi.
Hep birlikteyiz, sevdiklerim bana yetiyor" 
Eşiyle ilgili çıkan 'tükenmişlik sendromu' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve kendisini etkilemediğini söyleyen Evcen'in bebek açıklaması da olay yarattı. Şimdiye kadar psikolojik desteğe hiç ihtiyaç duymadığını dile getiren Burak Özçivit, "Hep birlikteyiz, sevdiklerim bana yetiyor" şeklinde konuştu.
Hep birlikteyiz, sevdiklerim bana yetiyor" Eşiyle ilgili çıkan 'tükenmişlik sendromu' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve kendisini etkilemediğini söyleyen Evcen'in bebek açıklaması da olay yarattı. Şimdiye kadar psikolojik desteğe hiç ihtiyaç duymadığını dile getiren Burak Özçivit, "Hep birlikteyiz, sevdiklerim bana yetiyor" şeklinde konuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >