Ferhat Göçer'in kızından korkunç iddia: Babam tedavi olmamı engelledi

21 yaşındaki Yağmur Göçer, babasıyla 7 aydır bir kere bile görüşmediklerini ve babasının kendisine ayda sadece 1000 TL gönderdiğini açıkladı.
21 yaşındaki Yağmur Göçer, babasıyla 7 aydır bir kere bile görüşmediklerini ve babasının kendisine ayda sadece 1000 TL gönderdiğini açıkladı.

Şarkıcı Ferhat Göçer'in 21 yaşındaki kızı Yağmur Göçer, katıldığı programda defalarca anjiyo ve stent operasyonu geçirdiğini ancak bu süreçte babasının hep muhalif olarak karşısında olduğunu açıkladı. Ciddi kalp rahatsızlığı yaşadığını belirten Göçer, "Babam doktor olmasına rağmen tedavi olmamı engelledi" dedi.

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Yağmur'un babası hakkında yaptığı açıklamalar, gündeme bomba gibi düştü.

"Kedi köpeğe 'kızım', bana 'takoz' derdi!"

"Ben şöhretinin hiçbir zaman avantajını yaşamadım. Ben babama aşık, o işine aşıktı çünkü. Evdeki kedi, köpeğe 'kızım' derdi, bana 'takoz' derdi. Gidip gizli gizli odamda ağlıyordum."

Yağmur Göçer, 2014’te de babası hakkında “kendisiyle ilgilenmediği” için dava açmıştı. Yağmur Göçer’in annesi Berna Hocaoğlu ise 2014 yılında eski eşi Ferhat Göçer hakkında mahkemeden 3 aylık önleyici tedbir kararı aldırmıştı.

"Babam doktor olmasına rağmen yanımda olmadı"
Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yağmur Göçer, babasının ameliyat olduğu süreçte yanında olmak yerine, karşısında olduğunu söyledi.


Uzun zamandır babasıyla görüşmediğini ve bu duruma çok üzüldüğünü söyleyen Yağmur Göçer, katıldığı programda gözyaşları içinde babasına şu sözlerle sitem etti:"Ben doğduğumdan beri ciddi kalp problemleri yaşadım. Defalarca stent takıldı ve anjiyo oldum. Bir operasyon geçirmek zaten büyük bir olayken operasyonun yanında muhalif bir baba vardı. Operasyon geçirirken yanımda istediğim babamı hep karşımda buldum. Doktor olmasına rağmen."
"Babam doktor olmasına rağmen yanımda olmadı" Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yağmur Göçer, babasının ameliyat olduğu süreçte yanında olmak yerine, karşısında olduğunu söyledi. Uzun zamandır babasıyla görüşmediğini ve bu duruma çok üzüldüğünü söyleyen Yağmur Göçer, katıldığı programda gözyaşları içinde babasına şu sözlerle sitem etti:"Ben doğduğumdan beri ciddi kalp problemleri yaşadım. Defalarca stent takıldı ve anjiyo oldum. Bir operasyon geçirmek zaten büyük bir olayken operasyonun yanında muhalif bir baba vardı. Operasyon geçirirken yanımda istediğim babamı hep karşımda buldum. Doktor olmasına rağmen."
"1,5 yıl geç kalındı"
"Sondan önceki ameliyatımda ben bunu yaşadım. Benim şu an sol kolumdan tansiyon alınamıyor, damar yolu açılamıyor, nabız çok yavaş geliyor. Sondaki önce takılan stendim 1,5 sene geç takıldı bu raporlarıyla da belli. Babam doğru olmadığını düşündü, doktor seçiminde problemler yaşadık."
"1,5 yıl geç kalındı" "Sondan önceki ameliyatımda ben bunu yaşadım. Benim şu an sol kolumdan tansiyon alınamıyor, damar yolu açılamıyor, nabız çok yavaş geliyor. Sondaki önce takılan stendim 1,5 sene geç takıldı bu raporlarıyla da belli. Babam doğru olmadığını düşündü, doktor seçiminde problemler yaşadık."
"Rencide edici sözlerle masadan kovuldum"
"8,5 ay önce yaşadığım bir olay var. Yemek yedik birlikte; yemek bitiminde rencide edici sözlerle masadan kovuldum. Durup dururken olmadı. Ben yurtta kalıyordum okul için. Annem de 'İyi görünmüyorsun bende kal biraz' dedi. Ben de annemde kalmaya başladım. Babamı da arayıp bir açıklama yapmadım. Babam, yurdu arayıp bilgi aldı. Benim orada kalmadığımı öğrendi, ama daha öncesinde biliyordu zaten. Bilmiyormuş gibi davrandı, beni masadan 'kovdu' demek istemiyorum zoruma gidiyor, uzaklaştırdı diyelim."
"Rencide edici sözlerle masadan kovuldum" "8,5 ay önce yaşadığım bir olay var. Yemek yedik birlikte; yemek bitiminde rencide edici sözlerle masadan kovuldum. Durup dururken olmadı. Ben yurtta kalıyordum okul için. Annem de 'İyi görünmüyorsun bende kal biraz' dedi. Ben de annemde kalmaya başladım. Babamı da arayıp bir açıklama yapmadım. Babam, yurdu arayıp bilgi aldı. Benim orada kalmadığımı öğrendi, ama daha öncesinde biliyordu zaten. Bilmiyormuş gibi davrandı, beni masadan 'kovdu' demek istemiyorum zoruma gidiyor, uzaklaştırdı diyelim."
"Keşke şöhret olmasaydı, 'babam' kalsaydı"
"Her şey gördüğünüz kadar olsa keşke. En büyük yarayı açan adam, yara kalmasından mı korkuyor. Benim en büyük boşluğum babam. En büyük yaram babam. Tabi ki babamdır bir şey diyemem. Hayatım boyunca kendisi olmasa bile, isminin varlığı bir şekilde yer alacak. Ama yetmiyor. Babam diye bazı şeylere göz kapayamıyorum. Keşke şöhret olmasaydı da benim babam olarak kalsaydı."
"Keşke şöhret olmasaydı, 'babam' kalsaydı" "Her şey gördüğünüz kadar olsa keşke. En büyük yarayı açan adam, yara kalmasından mı korkuyor. Benim en büyük boşluğum babam. En büyük yaram babam. Tabi ki babamdır bir şey diyemem. Hayatım boyunca kendisi olmasa bile, isminin varlığı bir şekilde yer alacak. Ama yetmiyor. Babam diye bazı şeylere göz kapayamıyorum. Keşke şöhret olmasaydı da benim babam olarak kalsaydı."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >