Filistin asıllı yıldız Gigi Hadid: Dikkatli olun şöhret hayatınızı ele geçirebilir

Gigi Hadid.
Gigi Hadid.

Filistin asıllı yıldız Gigi Hadid, şöhret olmanın zorluğundan bahsederek, gençlere mesaj verdi. Hadid şöhretle ilgili sorulara, ''Dikkatli olmazsanız, şöhret hayatınızın kontrolünü elinizden alabilir" ifadelerini kullandı. Başarılı yıldız ve kardeşi Bella Hadid Yeni Zelanda'daki Müslümanlara yönelik terör saldırısına karşıda sessiz kalmamıştı.

Gigi Hadid, verdiği röportajda şöhretle nasıl başa çıktığını anlattı. Instagram'da 47 milyon takipçisi bulunan Hadid, "Çok içerledim, çok kırıldım ama şöhret bir şekilde erken olgunlaşmama vesile oldu" dedi.

Çocukluk hayali

Her zaman başarının peşinde koştuğunu dile getiren Hadid, çocukluğundan bu yana yaratıcılığını özgürce kullanabildiğini bir mesleğin hayalini kurduğunu ifade etti.

Bu güçle kendi hayatını oluşturmak istediğini dile getiren Hadid, "Dikkatli olmazsanız, şöhret hayatınızın kontrolünü elinizden alabilir" diye konuştu.

Gigi Hadid, 23 yaşındadır.
Gigi Hadid, 23 yaşındadır.

'Hep bir şeyler öğrendim'

Bu kadar ünle başa çıkmayı bir öğrenim süreci gibi gördüğünü söyleyen Hadid şöyle devam etti: "İnişlerim de oldu, çıkışlarım da. Fakat tümüyle baktığımda sürekli bir şeyler öğrendim. Kendimle alakalı, dünyayla alakalı. Başta dürüst olmayı, kendimi kutlamayı, korumayı, gerektiğindeyse iddialı olmayı.

Çekilen fotoğraflara aldırmıyorum. Görmemeyi, duymamayı, yok saymayı öğrendim" dedi.

Gigi Hadid, annesi ve kardeşi Bella Hadid.
Gigi Hadid, annesi ve kardeşi Bella Hadid.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >