Geri dönüyor: 'Game of Thrones final sezonundan fotoğraf'

8. sezonuyla final yapacak Game of Thrones'un setinden fotoğraflar sızdı.

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan, Game of Thrones, 8. ve final sezonuyla 14 Nisan'da yayınlanacak. Game of Thrones’un yapımcısı olan HBO, dizinin son sezonundan yeni fotoğraf paylaştı.

17 Nisan 2011 yılında ilk bölümü yayınlanan daha sonrasında dizi tarihinin en akılda kalacak yapımlarından birisi haline gelen Game of Thrones, bu yıl 8. ve son sezonuyla 14 Nisan'da son kez seyirciyle bulaşacak.

Fotoğrafları paylaştı

Game of Thrones'un sekizinci sezonunun ilk bölümü, 14 Nisan 2019'da HBO'da, serinin tutkunları ile buluşacak. Jorah Mormont'u canlandıran Iain Glen, kısa süre önce yaptığı açıklamada final sezonunun tüm bölümlerinin 60 dakikayı aşacağını müjdelemişti. Söylentilere göre dizinin ilk iki bölümünün toplam süresi 120 dakikayı aşarken, kalan dört bölüm ise sinema filmlerine taş çıkartacak biçimde en az 80 dakika sürecek.

Game of Thrones 8. sezon analiz

  • Fragmanda Stark ailesinin 3 üyesininStark mezarlığında tekrar bir araya geldiğini (Jon, Arya ve Sansa) görüyoruz. Fragmanda dikkat çeken bir diğer detay da, John Snow'un Lyanna Stark'ın heykelinin yanından geçerken ''onu korumalısın'' dediği repliği duyuyoruz. Daha sonra diğer kardeşler Arya ve Sansa'nın gözüktüğü sahnelerde Catelyn Stark'ın sesinden bir itiraf yükseliyor. ''Annesiz bir çocuğu (Jon Snow) sevmediğim için ailemin başına bunlar geldi.'' ve en çarpıcı sahne... Bu kez de Ned Stark'ın mezarından yükselen ses Jon Snow'a ''Sen bir Stark'sın. Adıma sahip değilsin ama kanıma sahipsin'' dediğini duyuyoruz. Bu da bize 8. sezona Jon Snow'un imzasını atacağı ipucunu veriyor.

Tanıtım videosu yayınlandı

İşte o fotoğraflar;

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >