Göz rengini değiştirmek istedi, şimdi körlük riskiyle karşı karşıya!

Göz
Göz

Göz rengini değiştirmek isteyen genç kız, körlük tehlikesiyle burun burun kaldı!

Kanada'da gözünün beyaz kısmını renklendirmek isteyen Catt Gallinger isimli genç kız, gözüne enjekte edilen sıvının korneaya yayılması üzerine körlük riskiyle karşı karşıya kaldı.

Göz rengini değiştirmek istedi!

                                    The Sun gazetesinde yer alan habere göre; genç kız, dört hafta önce gözünün beyaz kısmını mor renge dönüştürmek için ameliyat oldu.
Göz rengini değiştirmek istedi! The Sun gazetesinde yer alan habere göre; genç kız, dört hafta önce gözünün beyaz kısmını mor renge dönüştürmek için ameliyat oldu.
Gözüne mor sıvı enjekte edildi

                                    'Sklera modifikasyonu' adı verilen bu yöntem ile, talihsiz kızın gözüne mor bir sıvı enjekte edildi.
Gözüne mor sıvı enjekte edildi 'Sklera modifikasyonu' adı verilen bu yöntem ile, talihsiz kızın gözüne mor bir sıvı enjekte edildi.
Gözleri şişti ve kapandı

                                    Gözündeki mor sıvının sızmaya başladığını belirten Catt Gallinger, bu durum karşısında hemen hastaneye gitti. Antibiyotik damlası verilen Gallinger'in gözü ilaca tepki olarak şişerek kapandı.
Gözleri şişti ve kapandı Gözündeki mor sıvının sızmaya başladığını belirten Catt Gallinger, bu durum karşısında hemen hastaneye gitti. Antibiyotik damlası verilen Gallinger'in gözü ilaca tepki olarak şişerek kapandı.
Gözünü kaybetme riski var!

                                    Doktorlar farklı bir ilaç denedi; ancak Gallinger'in gözünde üç hafta sonra ağrı ve bulanıklık oluşmaya başladı. Uzmanlar, kızın gözünü tamamen kaybedebilme riskiyle karşı karşıya olduğunu söylüyor.
Gözünü kaybetme riski var! Doktorlar farklı bir ilaç denedi; ancak Gallinger'in gözünde üç hafta sonra ağrı ve bulanıklık oluşmaya başladı. Uzmanlar, kızın gözünü tamamen kaybedebilme riskiyle karşı karşıya olduğunu söylüyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >