'Güllü Erhan' ameliyata alındı

Güllü Erhan'ın tüp mide ameliyatı için hastaneye yattığı öğrenildi.
Güllü Erhan'ın tüp mide ameliyatı için hastaneye yattığı öğrenildi.

Kurtlar Vadisi Pusudizisinde "Güllü Erhan" karakterini canlandıran oyuncu Erhan Ufak,Antalya'da tüp mide ameliyatına alındı. Erhan Ufak'ın 120 kilo olduğuaçıklandı.

Kurtlar Vadisi'nin "Güllü Erhan"ı Erhan Ufak, Antalya'da çekilen Kurtlar Vadisi Vatan filminin vizyona girmesinin ardından aşırı kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olmak amacıyla hastaneye başvurdu.

Hastanenin obezite cerrahisi bölümünden Opr. Dr. Hasan Pınar tarafından gerçekleştirilen ameliyat ile 39 yaşındaki oyuncunun midesi çay bardağı kadar küçültüldü. Ameliyat olmadan önce 120 kilo ağırlığında olduğu belirtilen Erhan Ufak'ın 9 ayda ideal kilosu olan 75'e düşmesinin beklendiği belirtildi.

'Sağlık için değişim'

Ameliyatının başarılı geçtiğini dile getiren Erhan Ufak, "İnşallah kısa sürede kilo vermeye başlayacağız. Doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu ameliyatı olmak isteyenlere seslenmek istiyorum; Korkulacak bir şey yok. Kendinize güvenin ve 'ben başarabilirim' deyin. Bunu dedikten sonra başarmış olacaksınız. Sağlık için değişim elinizde" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >