Hadise'den annesine 750 bin TL'lik jest

Hadise Açıkgöz'ün menajerliğini küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz yapıyordu.
Hadise Açıkgöz'ün menajerliğini küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz yapıyordu.

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, annesi ve kardeşleri ile geçtiğimiz yaz bazı sorunlar yaşamış ve araları açılmıştı. Yaşadığı sorunları geride bırakan ve annesi ile arasını düzelten Hadise, bir de jest yaptı. Şarkıcı annesine, Belçika’nın Limburg şehrinden 750 bin TL ödeyerek bahçeli iki katlı villa satın alıp, hediye etti.

Şarkıcı Hadise Açıkgöz, geçtiğimiz aylarda ailesi ile ilgili konularla gündeme geldi. Annesi intihar eden ve kardeşleri ile arası bozulan Hadise, oldukça zor günler geçirdi. Küçük kardeşi Derya Açıkgöz ve annesi ile barışan şarkıcı ise ablası ile hala küs.

Annesine hediye aldı

Hadise, son zamanlarda sıkıntılı günler geçiren Gülnihal Açıkgöz’ü yalnız bırakmıyor. Şarkıcı, son dönemde konseri ve işleri olmadığı zaman Belçika’ya giderek, soluğu ailesinin yanında alıyor. Hadise, annesinin daha iyi şartlarda yaşaması için Limburg şehrinden 750 bin TL vererek iki katlı, bahçeli villa satın aldı.

 Gülnihal Açıkgöz.
Gülnihal Açıkgöz.

Villayı yenilemeyi ihmal etmedi

Şarkıcı, işlemleri tamamladıktan sonra yeni ev için alışverişe çıktı. Bir hafta kadar Belçika’da kalan Hadise, annesiyle villayı baştan aşağıya yeniledi. Geçen pazar günü Gülnihal Açıkgöz, ve kızı birlikteydi. Şarkıcı, iki yıl önce babası Hasan Açıkgöz’e de bir daire almıştı.

Hadise 2011 yılından beri O Ses Türkiye jüriliği yapmaktadır.
Hadise 2011 yılından beri O Ses Türkiye jüriliği yapmaktadır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >