Hafta sonunda keyifli bir dinlenme rotası: Birun Kümbet Dağ Evi!

Birun Kümbet
Birun Kümbet

Doğa ile iç içe bir tatil geçirmek istemez misiniz?

Yoğun iş temposunun ve şehir hayatının verdiği stres ve yorgunluktan bir az da olsa arınmak herkesin en çok isteyeceği şeydir kuşkusuz. Hele ki Karadeniz'in eşsiz doğa manzarası ile bütünleşmiş bir tatil, her şeyi unutmanız için yeterli bir sebep.

İşte bu yüzden biz sizleri; tüm bu saydıklarımızı bulabileceğiniz bir dağ evinde tatile davet ediyoruz: Birun Kümbet Dağ Evi.

Ahşap evin içerisinde kalıyor hissi

                                    Odaların her biri sanki bir ahşap evin içerisinde kalıyormuşsunuz hissi verecek şekilde tasarlanmış durumda. Dilerseniz iki ya da üç kişi dilerseniz tek kişi rahatlıkla kalabilir ve tüm imkanlardan yararlanabilirsiniz. Oda pencerenizden size sunulan dağ manzarası ise görsel bir şölen yaşamanıza yeter.
Ahşap evin içerisinde kalıyor hissi Odaların her biri sanki bir ahşap evin içerisinde kalıyormuşsunuz hissi verecek şekilde tasarlanmış durumda. Dilerseniz iki ya da üç kişi dilerseniz tek kişi rahatlıkla kalabilir ve tüm imkanlardan yararlanabilirsiniz. Oda pencerenizden size sunulan dağ manzarası ise görsel bir şölen yaşamanıza yeter.
Tek başınıza günün yorgunluğunu çıkarın

                                    Otelin her bir noktasında kendinize ayırabileceğiniz dinlenme noktaları bulunuyor. Kimi zaman camın kenarında bulunan bir ahşap sandalye, kimi zaman ise bir sedir üzeri. Nereyi tercih edeceğiniz tamamen size kalmış.
Tek başınıza günün yorgunluğunu çıkarın Otelin her bir noktasında kendinize ayırabileceğiniz dinlenme noktaları bulunuyor. Kimi zaman camın kenarında bulunan bir ahşap sandalye, kimi zaman ise bir sedir üzeri. Nereyi tercih edeceğiniz tamamen size kalmış.
Doğayı her köşede bulacaksınız

                                    Doğayı seven biriyseniz otelin her köşesinde doğayı temsil eden tasarımlar ile karşılaşmanız mümkün olacak. Kahvaltı yaparken ya da akşam yemeği yerken bu çiçekler sizleri karşılayacak örneğin.
Doğayı her köşede bulacaksınız Doğayı seven biriyseniz otelin her köşesinde doğayı temsil eden tasarımlar ile karşılaşmanız mümkün olacak. Kahvaltı yaparken ya da akşam yemeği yerken bu çiçekler sizleri karşılayacak örneğin.
Konaklayanlara özel yarışmalar 

                                    Birun Kumbet'de konaklayanlara özel hediyelerin verildiği yarışmalar da düzenleniyor. Yine birçok seyahat yazarı ya da sosyal medya fenomeni olarak tanınan isimler de burayı ziyaret ediyor. Bunlardan biri de "Nereye Kaçsak?" hesabının yöneticisi Orçun Dalarslan ve arkadaşları.
Konaklayanlara özel yarışmalar Birun Kumbet'de konaklayanlara özel hediyelerin verildiği yarışmalar da düzenleniyor. Yine birçok seyahat yazarı ya da sosyal medya fenomeni olarak tanınan isimler de burayı ziyaret ediyor. Bunlardan biri de "Nereye Kaçsak?" hesabının yöneticisi Orçun Dalarslan ve arkadaşları.
Birun Kumbet hem günlük ziyaretçilerini hem de konaklamaya gelen misafirlerini en iyi şekilde karşılıyor.
Birun Kumbet hem günlük ziyaretçilerini hem de konaklamaya gelen misafirlerini en iyi şekilde karşılıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >