Hakan Atilla'nın diğer yüzü: Tutuklu olması resim sevgisine engel olamadı

Mehmet Hakan Atilla bugün tahliye edildi.
Mehmet Hakan Atilla bugün tahliye edildi.

● Uzun zamandır ABD'de tutuklu bulunan eski Halk Bankası Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, bugün tahliye edildi.

● 28 aydır tutuklu bulunan Mehmet Atilla'nın çizdiği resimler sosyal medya hesabından paylaşıldı.

● İyi hal süreci nedeniyle serbest kalan Atilla'nın yargılama ve tutukluk süreci boyunca resim sevgisinden vazgeçmediği ve çizdiklerini takipçileriyle paylaştığı görüldü.

ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, bugün tahliye edildi. 28 aydır tutuklu bulunan Atilla, yaptığı resimleri sosyal medya üzerinden yayınlıyordu.

Türk bayraklı kupa

Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, uzun süren tutukluluk sürecini resim yaparak değerlendirdi. Yaptığı resimleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Atilla'nın elinde Türk bayrağı resminin bulunduğu kupa da dikkati çekti.

Hakan Atilla'nın resimleri

Mehmet Hakan Atilla, 28 ay süren tutukluluk sürecini resim sevgisinden vazgeçmeyerek değerlendirdi. Birbirinden farklı resimler yapan Atilla bunları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. İşte o resimlerden bazıları;

Bu sene gösterime giren filmin resmini yaptı

Mehmet Hakan Atilla tutukluluk süreci boyunca resim yapamaya ve paylaşmaya devam etti. Yaptığı bu resimlerden birisi de Haziran ayında vizyona giren Hotel Mumbai, filmine ait oldu. Atilla bu resmi, ''Hotel Mumbai film yorumu...'' olarak paylaştı.

Hotel Mumbai filminin konusu

Hotel Mumbai 2008 yılında gerçekleşen ve dünya tarihine damga vuran terör olaylarını konu alıyor. Gerçek olaylardan beyaz perdeye uyarlanan film gerçekçiliği, görsel açıdan başarısı ve güçlü kastıyla eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı. Anthony Maras'ın ilk uzun metrajlı olan filminde, Hindistan'ın en kalabalık kenti olan Mumbai, kaosa sürüklenirken teröristlerin son durağı olan Taj Otel'de yaşanan olaylar gösteriliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >