Hakan Muhafız dizisinin oyuncularından haber var

Çağatay Ulusoy Hakan: Muhafız dizisindeki başarısı ile göz dolduruyor.
Çağatay Ulusoy Hakan: Muhafız dizisindeki başarısı ile göz dolduruyor.

Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız başarısı ile göz dolduruyor. Üçüncü ve dördüncü sezon onayı alan diziden sürprizler gelmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy'un başrol oynadığı ekip güçlü isimleri kadrosuna katarak izleyicilerine sezona başlama tarihininde müjdesini verdi. Diziye yeni dahil olan isimlerden Engin Öztürk daha önce Diriliş Ertuğrul dizisiyle karşımıza çıkmıştı.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı dijital yayın platformu Netflix'in ilk Türk yapımı olan Hakan: Muhafız'ın yeni sezon tarihi belli oldu. Ayrıca sezona Burçin Terzioğlu ve Engin Öztürk dahil oldu. Oyuncu kadrosu gittikçe güçlenen diziyi her ülkeden en az 10 milyon kişi izlemişti.

Oyunculardan mesaj var

Netflix'te yayınlanan Onur Güvenatam'ın üstlendiği ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız devam etme kararı almıştı. Yeni oyuncuların da katılacağı ekipten yeni fragman geçtiğimiz günlerde gelmiş, süper kahraman temasının işlendiği dizinin yeni sezon tanıtımında Cüneyt Arkın'ın yer alması dizinin sevenlerini heyecanlandırmıştı. Ancak Arkın dizide ye almayacağını açıkladı.

Tüm bunların dışında sosyal medya hesabından tanıtım yayınlandı. Tanıtımda yeni gelen oyuncularda yer aldı.

Engin Öztürk kadroya dahil oldu

En son başarılı yapımlardan olanDiriliş Ertuğrul dizisinde karşımıza çıkan ve başarısı ile göz dolduran oyuncu Engin Öztürk bu sezon Hakan: Muhafız dizisiyle ekranda olacak. Sosyal medyadan yayınlanan tanıtımda yer alan Öztürk izleyicileri oldukça heyecanlandırdı.

Engin Öztürk Diriliş Ertuğrul dizisinden bir kare.
Engin Öztürk Diriliş Ertuğrul dizisinden bir kare.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >