Hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama

Orhan Gencebay'ın durumunun iyiye gittiği söylendi.
Orhan Gencebay'ın durumunun iyiye gittiği söylendi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Gencebay anjiyo oldu. Eşi Sevim Emre sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Çok büyük badire atlattık'' demişti. Sanatçının sağlık durumu ile ilgili son açıklama geldi. Doktorlardan gelen açıklamada, ''En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor'' denildi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay, bir sağlık sorunu ile gündeme geldi. Göğüs ağrısı şikayeti ile hastaneye giden Gencebay anjiyo oldu. Eşi Sevim Emre tarafından sosyal medyadan açıklama yapıldı. Emre, '' Büyük badire atlattık'' dedi. Sanatçının durumuyla ilgili eşinden sonra bir açıklama daha geldi.

Orhan Gencebay'ın kalp damaları stentle açıldı

Rutin sağlık kontrolleri için Memorial Şişli Hastanesi’ne başvuran ve yapılan anjiyo tetkiklerinde iki kalp damarında darlık tespit edilen sanatçı Orhan Gencebay’a stent işlemi uygulandı. Darlık belirlenen iki kalp damarı 3 stent ile açılan Gencebay’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Kardiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Deniz Şener,

“Hastamızın rutin sağlık kontrolleri sonrasında anjiyo yapılmasına karar verdik. Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından yapılan anjiyoda, hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor. En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor” dedi.

Sevim Emre'nin açıklamaları

Eşinin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Sevim Emre, şunları söyledi:

"Benim canlarım Orhan Babanız evet hastanede ama şükürler olsun yoğun bakımda değil. İki damara anjiyo yapıldı ve üç stent takıldı sağlık durumu gayet iyi emin ellerde. Telefonlarınıza geç dönüyorum, lütfen kusura bakmayın sevgiler teşekkürler güzel gönüllerinizden öpüyorum''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >