Hayalet Sevgilim'le bir gecede şöhret olmuştu! İşte son hali

İrem
İrem

'Hayalet Sevgilim' adlı şarkıyla şöhreti yakalayan İrem Yağcı'nın son halini görenler gözlerine inanamıyor!

2005 yılında 'Hayalet Sevgilim' şarkısıyla şöhret basamaklarını tırmanan İrem Yağcı'nın son halini görenler gözlerine inanamıyor.

"Herkes ünlü olmak zorunda değil"

                                    Arkadaş ortamında söylediği şarkı internete sızınca popüler olan İrem, bir anda fenomen olmuştu. Peşinden koşan yapımcıları elinin tersiyle iten Yağcı,"Herkes ünlü olmak zorunda değil" açıklaması yapmıştı.
"Herkes ünlü olmak zorunda değil" Arkadaş ortamında söylediği şarkı internete sızınca popüler olan İrem, bir anda fenomen olmuştu. Peşinden koşan yapımcıları elinin tersiyle iten Yağcı,"Herkes ünlü olmak zorunda değil" açıklaması yapmıştı.
Son halini görenler inanamıyor!

                                    Hayala Sevgilim şarkısının patlamasından sonra popüler olan  İrem Yağcı, hukuk fakültesinden mezun oldu. Okulunu bitirdikten sonra avukatlık yapmaya başlayan Yağcı, şimdilerde kameralardan uzak bir hayat yaşıyor.
Son halini görenler inanamıyor! Hayala Sevgilim şarkısının patlamasından sonra popüler olan İrem Yağcı, hukuk fakültesinden mezun oldu. Okulunu bitirdikten sonra avukatlık yapmaya başlayan Yağcı, şimdilerde kameralardan uzak bir hayat yaşıyor.
İşte son hali!

                                    İrem Yağcı'nın son halini görenler gözlerine inanamıyor.
İşte son hali! İrem Yağcı'nın son halini görenler gözlerine inanamıyor.
Kameralardan uzakta bir hayat yaşıyor

                                    Televizyon dünyasından ve kameralardan uzak bir hayat yaşayan İrem Yağcı, mesleğini yapmaya da devam ediyor.
Kameralardan uzakta bir hayat yaşıyor Televizyon dünyasından ve kameralardan uzak bir hayat yaşayan İrem Yağcı, mesleğini yapmaya da devam ediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >