Hayatı film oluyor! İşte "Müslüm Baba"yı canlandıracak sürpriz isim

Müslüm
Müslüm

Hayatının anlatıldığı filmde Müslüm Gürses'i canlandıracak oyuncu belli oldu!

2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in hayatı film oluyor.

Gürses'in projesi duyuruldu
2013 yılında hayatını kaybeden ve müziklerinin yanı sıra zorluk içerisinde geçen yaşamı ile de tanınan Müslüm Gürses'in aramazdan ayrılışının 4. yılında, oldukça heyecan verici bir projenin duyurusu gerçekleştirildi.
Gürses'in projesi duyuruldu 2013 yılında hayatını kaybeden ve müziklerinin yanı sıra zorluk içerisinde geçen yaşamı ile de tanınan Müslüm Gürses'in aramazdan ayrılışının 4. yılında, oldukça heyecan verici bir projenin duyurusu gerçekleştirildi.
Hayatı film oluyor!
Gürses'in hayatının konu alınacağı filmde, usta sanatçıyı canlandıracak ünlü isim belli oldu.
Hayatı film oluyor! Gürses'in hayatının konu alınacağı filmde, usta sanatçıyı canlandıracak ünlü isim belli oldu.
Kimin canlandıracağı merak konusu...
Gürses'in Şanlıurfa'daki çocukluğundan İstanbul'daki yaşamına kadar tüm hayatını konu almayı hedefleyen bir film için proje haklarını satın alan Dijital Sanatlar Yapım, çekimlere kısa bir süre içerisinde başlayacak. Film çalışmalarının başladığının duyurulması ile birlikte en merak edilen konu, Müslüm Gürses karakterinin kim tarafından canlandıracağı oldu.
Kimin canlandıracağı merak konusu... Gürses'in Şanlıurfa'daki çocukluğundan İstanbul'daki yaşamına kadar tüm hayatını konu almayı hedefleyen bir film için proje haklarını satın alan Dijital Sanatlar Yapım, çekimlere kısa bir süre içerisinde başlayacak. Film çalışmalarının başladığının duyurulması ile birlikte en merak edilen konu, Müslüm Gürses karakterinin kim tarafından canlandıracağı oldu.
İşte o isim!
Müslüm Gürses'in hayatının konu alınacağı filmde, usta sanatçıyı Timuçin Esen canlandıracak.
İşte o isim! Müslüm Gürses'in hayatının konu alınacağı filmde, usta sanatçıyı Timuçin Esen canlandıracak.
Hollywood'un ünlü makyaj ekibiyle anlaşma yapıldı
Esen'in, Gürses'e gerçeğe en yakın şekilde benzetilebilmesi için, başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı "The Crious Case of Benjamin Button" filminde görev alan sağlandığı da iddia ediliyor. Senaryosu Zargana ve Az gibi kitapların yazarı olan Hakan Günay tarafından kaleme alınan filmin, tahmini çıkış tarihi hakkında ise henüz bir bilgi paylaşılmadı. Kaynak: Shiftdelete
Hollywood'un ünlü makyaj ekibiyle anlaşma yapıldı Esen'in, Gürses'e gerçeğe en yakın şekilde benzetilebilmesi için, başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı "The Crious Case of Benjamin Button" filminde görev alan sağlandığı da iddia ediliyor. Senaryosu Zargana ve Az gibi kitapların yazarı olan Hakan Günay tarafından kaleme alınan filmin, tahmini çıkış tarihi hakkında ise henüz bir bilgi paylaşılmadı. Kaynak: Shiftdelete
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >