Hayranlarını üzen haber! Güldür Güldür Show programı bitiyor

Güldür Güldür

Başladığı günden bu yana 3 kez format değiştiren ve ekibinde revizeye giden Güldür Güldür Show'un bitirileceği iddia edildi.

Dört sezondur ekranda olan ve kemik kadrosundan bir çok ismi kaybeden Güldür Güldür Show programının bitirileceği iddia edildi. Sezon finali ile vedasını yapan proje, böyle olursa final yapmadan ekrana veda etmiş olacak.

Güldür Güldür Show
Güldür Güldür Show

İddiayı ortaya atan Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar. Yar'ın konuyla ilgili yazısı şöyle: İddia çok net. Show TV’nin lokomotif işlerinden “Güldür Güldür Show” önümüzdeki sezon ekrana gelmeyecek. Böyle bir iddiaya inanmak kolay değil. Ancak projenin içinden kopan bazı isimlerin başka işlere yöneldiği haberi doğru. Bu yüzden Show TV ana oyuncularını kısmen kaybetmiş bu iş yerine Yılmaz Erdoğan’ın hazırladığı, yine aynı yapım ekibinden çıkan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” benzeri işi ekrana sürme kararı almış.Ben projenin Kanal D için hazırlandığını biliyordum ama köprünün altından çok sular akmış. “Zaten miadını doldurmuştu” diyenler olabilir ama “Güldür Güldür Show” tekrarlarıyla bile Show ekranında hâlâ yüz güldüren bir iş olarak dikkat çekiyor!

Güldür Güldür'ün teması ve oyuncuları

Program, oyuncu Alper Kul, uygulayıcı yapımcı Elif Yakarçelik ve yönetmen Meltem Bozoflu'nun bir projesi olarak hayata geçti.

Mine Tugay, Okan Çabalar, İrem Sak, Ali Sunal ve Alper Kul ile başlayan program, Erdem Yener, Meltem Yılmazkaya ve Aylin Kontente'nin de dahil oluşuyla İnsanlar Alemi formatına geçti.

Doğa Rutkay, Rüştü Onur Atilla, Çağlar Çorumlu ve Onur Buldu'nun da dahil olduğu kadrosuyla Güldür Güldür adını alan program, kemik kadrosunu daha da büyüterek Güldür Güldür Show'u başlatmış oldu.

Programın tüm sezonları boyunca; Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Mine Tugay, Okan Çabalar, Ayşegül Akdemir, Çağlar Çorumlu gibi isimler rol aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >